ساخت دستگاه هوشمند مدیریت مصرف اکسیژن در شیراز
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ساخت دستگاه هوشمند مدیریت مصرف اکسیژن، برای کمک به بیماران مبتلا به بیماریهای خاص ریوی، گفت: این دستگاه به همت اعضای هیئت علمی و پژوهشگران این دانشگاه عملیاتی شده است.

ایسنا/فارس معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ساخت دستگاه هوشمند مدیریت مصرف اکسیژن، برای کمک به بیماران مبتلا به بیماریهای خاص ریوی، گفت: این دستگاه به همت اعضای هیئت علمی و پژوهشگران این دانشگاه عملیاتی شده است.
یونس قاسمی گفت: اکسیژن درمانی به عنوان یک روش مهم در درمان بیماریهای خاص ریوی (حاد و مزمن) جایگاه ویژهای دارد و این دستگاه با همت اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشگاه، برای مدیریت میزان اکسیژن مصرفی در بیماران ریوی خاص طراحی و تولید شده است.
عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و یکی از سازندگان این دستگاه نیز گفت: در این روش اکسیژن با غلظت بالاتر از حد معمول( ۲۱درصد) برای بیمار تجویز میشود
به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، حسین پارسائی افزود: عیب بیشتر سیستمها و روشهای موجود، پایین بودن راندمان آنها است، طبق تحقیقات درصد قابل توجهی از اکسیژن موجود در سیلندر که در برخی موارد بیش از ۵۰درصد که باید اکسیژن موردنیاز بیمار را تامین کند، هدر میرود.
او ادامه داد: دستگاه هوشمند مدیریت مصرف اکسیژن به صورت فعال، جریان اکسیژن را کنترل کرده و از هدر رفتن آن جلوگیری میکند و در نتیجه باعث کاهش چشمگیر هزینههای تامین اکسیژن میشود.
فوق تخصص بیماریهای ریه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: این دستگاه با پایش برخی علایم حیاتی بیمار، در صورت بروز هرگونه اشکال در تحویل اکسیژن به بیمار، مراقبین را مطلع میکند.
سید معصوم معصوم پور افزود: این دستگاه علاوه بر استفاده در بیمارستان، قابلیت استفاده در منزل بیمار را نیز دارد.
انتهای پیام