خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عکس‌های ماهواره‌ای از حرکت توده گرد و خاک عظیم به سمت امریکا

مهر | دانش و فناوری | دوشنبه، 09 تیر 1399 - 10:58
ناسا عکس‌های ماهواره‌ای جدیدی را از حرکت یک توده عظیم گرد و خاک از سمت شمال قاره آفریقا به سمت قاره آمریکا منتشر کرده است.
ژوئن،گرد،آمريكا،قاره،ذرات،توفان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلش گیر، پیش بینی می‌شود این توده در زمان رسیدن به قاره آمریکا مشکلات زیادی را به خصوص در قاره آمریکای شمالی و مرکزی ایجاد کند.
وقوع این پدیده تازگی ندارد و در سال‌های گذشته نیز روی داده، اما برآوردهای ناسا نشان می‌دهد حجم گرد و خاکی که این بار از طریق توفان یادشده به قاره آمریکا منتقل می‌شود، بیشتر از دفعات گذشته است.
عکس‌های مذکور با استفاده از ماهواره NASA-NOAA Suomi NPP تهیه شده است.
گرد و خاک یادشده در تاریخ ۲۳ و ۲۴ ژوئن به شبه جزیره یوکاتان مکزیک رسیده و از اواخر روز ۲۴ ژوئن وارد بخش‌هایی از آمریکا شده است.
توفان گرد و خاک مذکور در روز ۱۸ ژوئن منطقه‌ای به وسعت ۲۴۰۰ کیلومتر مربع را پوشش می‌داد که این رقم در تاریخ ۱۸ ژوئن به بیش از ۸۰۰۰ کیلومتر مربع رسیده است.
مقامات بهداشتی آمریکا بیم دارند ذرات گرد و خاکی که از این طریق در نقاط مختلف این کشور پخش می‌شود، سلامتی مردم را در شرایط شیوع ویروس کرونا به شدت تحت تأثیر قرار دهد.
البته این ذرات در نقاط ساحلی و زمین‌های بایر به تثبیت سواحل و باروری زمین کمک می‌کنند.