خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس فدراسیون جهانی تکواندو از ایران رفت

مهر | ورزشی | دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 10:11
رئیس فدراسیون جهانی تکواندو که برای حضور در رقابتهای بین المللی کیش به ایران سفر کرده بود روز جمعه به کشور خود بازگشت.
كيش،فدراسيون،حضور،تكواندو،مسابقات،جام،جهاني

به گزارش خبرنگار مهر، طی روزهای گذشته کیش میزبان سه تورنمنت بین المللی بود که از سه شنبه گذشته آغاز و فردا سه شنبه به پایان می‌رسد.
رقابتهایی که تحت عنوان جام باشگاههای آسیا و جام ریاست فدراسیون جهانی برگزار شد و جام فجر نیز از امروز آغاز شده است.
«چانگ ون چو» رئیس فدراسیون جهانی تکواندو که عصر چهارشنبه هشتم اسفندماه برای حضور در رقابتهای کیش وارد این جزیره شده بود، بعد از حضور در مراسم افتتاحیه، دیدار از امکانات کیش، تماشای مسابقات و… عصر جمعه ۱۰ اسفندماه به کشور خود بازگشت.
از میان مسئولان وزارت ورزش و جوانان تنها دکتر احمدی معاون فرهنگی وزیر راهی کیش شد و نه تنها سلطانی فر، بلکه داورزنی هم که ارتباط نزدیکی با پولادگر دارد در این مسابقات که اهمیت بالایی داشت حضور نداشتند.
از کمیته ملی المپیک نیز کسی برای تماشا و حضور در این مسابقات به کیش سفر نکرد.
حتی حضور دکتر «چو» نیز باعث نشد تا مسئولان ورزش کشور برای دیدار و گفتگو با وی راهی کیش شوند.
سایت فدراسیون تکواندو هم از جلسه رئیس فدراسیون جهانی و رئیس فدراسیون تکواندو کشورمان نیز خبری منتشر نکرد.