خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکنون خرید تضمینی ۳۸ هزار تن گندم در اصفهان انجام شده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 تیر 1399 - 10:26
اصفهان- مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان گفت: خرید تضمینی محصول گندم از شروع برداشت تاکنون ۳۸ هزار و ۳۰۲ تن به مراکز خرید گندم تحویل شد.
گندم،اصفهان،تضميني،برداشت

محسن حاج عابدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برداشت محصول گندم از اراضی کشاورزی استان اصفهان اظهار داشت: خرید تضمینی محصول گندم از شروع برداشت تاکنون بالغ بر ۳۸ هزار و ۳۰۲ تن بوده است.
وی افزود: برداشت محصول گندم از شهرستان اردستان و از نیمه خردادماه آغاز شد.
شهرستان اصفهان در صدر خرید تضمینی گندم
مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان بیشترین خرید تضمینی گندم را در شهرستان اصفهان اعلام کرد و افزود: تاکنون خرید تضمینی گندم از مزارع شهرستان‌های اصفهان، برخوار، مبارکه، اردستان، شاهین شهر، فلاورجان و نجف آباد انجام شده است.
وی اضافه کرد: عملیات برداشت گندم ادامه دارد و با شروع برداشت در شهرستان‌های غرب اصفهان، خرید تضمینی گندم در این مناطق هم انجام خواهد شد.