شهر اقبالیه در بخش درمانی کمبود زیادی دارد
قزوین- نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: جمعیت ۶۰ هزار نفری شهر اقبالیه با کمبود بخش درمانی مواجه است و باید آن را تامین کنیم.

فاطمه محمد بیگی دیگر نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی هم گفت: گروههای جهادی نقش مهمی در فعالیتهای این منطقه دارند و امیدواریم با بهره گیری از این ظرفیت بتوان بخشی از مشکلات را حل کرد.
وی اضافه کرد: شهر اقبالیه امروز از شاخصهای توسعه فاصله دارد و کمبود امکانات پزشکی و درمانی، مشکلات زیادی برای مردم وجود دارد.
محمد بیگی تصریح کرد: نبود بودجه فرهنگی و کمبود فضای آموزشی برای ۱۵ هزار دانش آموز باید بررسی شود و با استقرار ادارات مهم برای احداث کمربندی شمالی هم اقدام شود.
وی گفت: شهر اقبالیه نیازمند حوزه علمیه است و با تعیین سرپرست شهرداری میتوان به وضعیت شهری سامان داد.
در ادامه عباس علایی مقدم مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین گفت: در اقبالیه ۸ سالن ورزشی داریم که در کاشت چمن مشکلاتی هست که در صورت همکاری شهرداری این مورد هم حل خواهد شد.
وی بیان کرد: در اقبالیه ورزشکاران کبدی شاخصی داریم و در لیگ سه تیم فوتبال هست و با فعالیت ۱۲ باشگاه پرورش اندام استقبال خوبی از این رشتهها شده است.
وی بیان کرد: سرانه ورزشی سالنهای سرپوشیده مناسب است انا در فضای باز کمبودهایی داریم که با کمک بخش خصوصی باید برطرف شود.
علایی مقدم اظهار داشت: در سال گذشته ۴۵۰ میلیون تومان برای تعویض کف پوش سالن ورزشی اقبالیه هزینه شد و امسال کف پوش یک سالن دیگر تعویض خواهد شد و برای تأمین تشک کشتی و تاتامی هم اقدام شده اما زمین چمن کمبودهایی دارد که باید برطرف شود.
داراب بیرنوندی مدیرعامل آبفای استان هم گفت: اقبالیه ۱۸ هزار جمعیت خانوار تحت پوشش دارد و با افت فشار آب و قطعی هم مواجهیم.
وی اضافه کرد: فرسودگی شبکه آب از مشکلات این شهر است که از مجموع ۸۵ کیلومتر شبکه انتقال حدود ۲۵ کیلومتر آن فرسوده است که تاکنون توانستهایم ۵ کیلومتر آن را بازسازی کردهایم.
مدیرعامل آبفای استان قزوین گفت: اصلاح شبکه فرسوده آب حدود ۱۲ میلیارد تومان اعتبار میخواهد که ساخت مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی ۸ میلیارد تومان لازم دارد که باید بخشی از آن توسط کمیته برنامه ریزی تأمین شود.
بیرنوندی یادآور شد: اگر ۱.۵ میلیارد تومان از سوی مسئولان استان تأمین شود کار را آغاز میکنیم و بزودی کلنگ ساخت مخزن آب را هم به زمین می زنیم.
وی بیان کرد: باید انشعابات غیر مجاز هم قطع شود و برای فاضلاب یک قطعه زمین از سوی شهرداری تأمین شود که اجرای طرح فاضلاب و تصفیه خانه حدود ۷۰ میلیارد تومان لازم دارد که آمادگی داریم ۲۰ میلیارد تومان هزینه را ما تأمین کنیم.
بیرنوندی گفت: تأمین زیرساخت آب و فاضلاب در باغ عمران ۲۰ میلیارد تومان لازم دارد که قرار شد شهرداری کمک کند.
فاطمه خمسه رئیس جهاد کشاورزی استان هم اظهار داشت: قنات ۱۸ کیلومتری در واقع میراث تاریخی است و هزینه لایروبی آن زیاد و حدود ۲ میلیارد تومان است که توجیه اقتصادی ندارد و پیشنهاد حفر چاه بهتر است تا از قنات برداشت نشود.
وی اضافه کرد: با وجود ۱۳ چاه تلفیقی کشاورزی، مشکل آب کانال نداریم و امسال ۲۹۵ میلیون مترمکعب سهم آب گرفتیم و برای کشت تابستانه و پاییزه هم سهم آب تأمین کردهایم.
خمسه یادآور شد: در شهر اقبالیه حدود ۲۸۰۰ هکتار مزرعه و ۵۰۰ هکتار باغ وجود دارد و با طرح کشت الان در تابستان هم آب دارند و چون سد در حال سر ریز است امسال آب بیشتری میدهیم.
وی گفت: مجوز دامداری روستایی را گرفتیم تا پروانه دام کوچک روستایی صادر شود و ۲۰ مجوز دامداری روستایی آماده واگذاری است.