خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عوامل گرایش به اعتیاد که نادیده گرفته می‌شوند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 08 تیر 1399 - 22:49
دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد گفت: عملکرد ما در حوزه موادمخدر قابل قبول است، اما ضعف‌هایی نیز وجود دارد، مشکلات خانوادگی، بیکاری، عدم توجه به اوقات فراغت جوانان، ضعف‌های فرهنگی و آموزشی از عمده عوامل گرایش به اعتیاد است که معمولا نادیده گرفته می‌شوند.
موادمخدر،اعتياد،مبارزه،بختياري،چهارمحال،جوانان،حوزه،بحث،فراغ ...

ایسنا/چهارمحال و بختیاری دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد گفت: عملکرد ما در حوزه موادمخدر قابل قبول است، اما ضعف‌هایی نیز وجود دارد، مشکلات خانوادگی، بیکاری، عدم توجه به اوقات فراغت جوانان، ضعف‌های فرهنگی و آموزشی از عمده عوامل گرایش به اعتیاد است که معمولا نادیده گرفته می‌شوند.
عبدالرضا علیمحمدی هشتم تیرماه در جلسه شورای مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ضعف آموزش، فرهنگ، مسائل و مشکلات اجتماعی و اقتصادی در بحث اعتیاد موثر است.
دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد خاطرنشان کرد: مطالعات در حوزه اعتیاد باید کاربردی شود و صرفا به گفتن فرضیه اکتفا نشده و راهکار ارائه شود.
وی با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در حوزه مبارزه با موادمخدر در سطح چهارمحال و بختیاری صورت گرفته است، عنوان کرد: پلمب مراکز عرضه و تهیه موادمخدر، افزایش کشفیات موادمخدر، دستگری عوامل تهیه و توزیع موادمخدر، ناامن‌سازی محیط‌های آلوده از جمله اقدامات در حوزه مبارزه و پیشگیری از موادمخدر است، اما با وجود اقدامات صورت گرفته شاهد افزایش گرایش به موادمخدر هستیم.
علیمحمدی افزود: عملکرد ما در حوزه موادمخدر قابل قبول است، اما ضعف‌هایی نیز وجود دارد، مشکلات خانوادگی، بیکاری، عدم توجه به اوقات فراغت جوانان، ضعف‌های فرهنگی و آموزشی از عمده عوامل گرایش به اعتیاد است که معمولا نادیده گرفته می‌شود، امروزه شاهدیم سن اعتیاد کاهش پیدا کرده و زنان و دختران نیز به استفاده از مواد مخدر گرایش پیدا کرده‌اند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرکرد ادامه داد: پر کردن اوقات فراغت جوانان در بحث پیشگری از مواد مخدر بسیار تأثیرگذار است، هزیته ایجاد مکان‌هایی مانند پیست اتومبیل‌رانی برای تخلیه هیجانات جوانان در مقابل هزینه‌های مبارزه و درمان اعتیاد ناچیز است.
وی با بیان اینکه قوانین مبارزه با موادمخدر بازدارندگی لازم را ندارد، تأکید کرد: متأسفانه این امر سبب می‌شود افراد ریسک قاچاق موادمخدر برای درآمد اقتصادی را بپذیرند، باید قوانین سخت‌گیرانه برای بحث مبارزه با موادمخدر مصوب شود.
علیمحمدی در پایان تأکید کرد: زیرساخت‌های خوبی برای بحث اوقات فراغت جوانان وجود دارد، نیاز است طرح‌های مقابله با موادمخدر با اولویت پیگیری شود.
شناسایی ۲۰۰ معتاد متجاهر در چهارمحال و بختیاری
در ادامه جلسه سید قدیر مرتضوی دبیر ستاد مبارزه با موادمخدر در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه جمع‌آوری معتادان متهاجر در سال‌جاری در دستور کار قرار گرفت، اظهار کرد: با هماهنگی مرجع قضایی، بهزیستی، نیروی‌انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی حدود ۲۰۰ معتاد متجاهر شناسایی و در مراکز درمانی جهت ترک اعتیاد بستری شدند.
وی با بیان اینکه مراکز ترک اعتیاد در استان تعطیل است، گفت: تنها ۳ مرکز در استان برای ترک اعتیاد معتادان متهاجر بازگشایی شدند و تست کرونای ۵ معتاد نیز مثبت شد.
مرتضوی‌ افزود: تلاش ما این است که در ایام شیوع کرونا ویروس معتادان بار مضاعفی بر دوش کار درمان نباشند.
دبیر ستاد مبارزه با موادمخدر در چهارمحال و بختیاری در ادامه از تاسیس کانون دائمی یاری‌گران سلامت در استان خبر داد و بیان کرد: دانش‌آموزان از اعضای اصلی این کانون هستند.
دبیر ستاد مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: سیستم اعتیاد کشور ما را تهدید می‌کند، نیاز است حقایق را در بحث مبارزه و پیشگیری از اعتیاد در نظر بگیریم، امروز کارکردهای پیشگیرانه مورد پذیرش نیست.
انتهای پیام