سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل راه‌آهن و توسعه ترانزیت بندری در استان بوشهر دنبال شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 تیر 1399 - 16:03
بوشهر- نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر تکمیل راه‌آهن و توسعه ترانزیت بندری در استان گفت: ظرفیت‌های استان بوشهر برای توسعه صادرات غیرنفتی استفاده شود.
استان،بوشهر،شرايط،ادامه،بوشهري،صفايي،جايگاهي،غيرنفتي

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر یکشنبه در نشست شورای عالی هماهنگی استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در زمینه‌های مختلف دارای ظرفیت بالا است که باید از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده شود.
وی به اهمیت صادرات غیرنفتی اشاره کرد و ادامه داد: صادرات محصولات غیرنفتی از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر است اما در شرایط کنونی در این زمینه در جایگاهی که باید قرار ندارد.
صفایی بوشهری ادامه داد: باید با نقشه جامع و پیوست‌های فرهنگی برای توسعه استان ازجمله ساخت و تکمیل راه‌آهن و توسعه ترانزیت بندری گام برداریم.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر خاطرنشان کرد: به جای ورود کالاهای مصرفی باید علم وارد کرده و آن را به محصولات دانش بنیان تبدیل کرد و صادر کنیم در این صورت استان به شکوفایی خواهد رسید.
‌وی ادامه داد: مشورت، هماهنگی، آینده‌نگری و حرکت جهادی در زمینه مصوبات یکی از نکات بسیار مهمی است که عقلانیت مدیریتی نیز بر آن حکم می‌کند.
امام جمعه بوشهر افزود: در شرایط کنونی استان، حضور نمایندگان مجلس در دور جدید و مسئولین قضائی، اجرایی و امنیتی شرایط مناسبی برای پیگیری و اجرای مصوبات داریم که باید در رأس کار قرار گیرد.
نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر بابیان اینکه استان جایگاه خود را در مدیریت کلان کشور بازکرده است اضافه کرد: مقام معظم رهبری نگاه فوق‌العاده بالایی به استان بوشهر دارد که اگر برنامه‌ریزی‌های لازم صورت بگیرد این استان در سال‌های آینده به پیشرفت‌های قابل‌ملاحظه‌ای دست‌یافته و به جایگاهی که شایسته خود است دست می‌یابد.