خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقال بوشهری برگزیده جشنواره نقالی و شاهنامه‌خوانی شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 تیر 1399 - 16:03
بوشهر - نقال بوشهری به عنوان برگزیده جشنواره نقالی و شاهنامه‌خوانی «نقشا» در بخش کودک معرفی شد.
هنري،رستم،آرش،بوشهر،حوزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان بوشهر، آرش ملکی وند، هنرمند نقال حوزه هنری استان بوشهر، با نقل «نبرد رستم و اسفندیار» جز ۵ نفر برگزیده جشنواره نقالی «نقشا» که توسط حوزه هنری انقلاب اسلامی کشور برگزار شده بود، معرفی شد.
گفتنی است ۷۱۳ اثر در بخش‌های مختلف به این جشنواره ارسال شد و ۳۲۱ اثر از آن‌ها به مرحله داوری راه یافت و اختتامیه این جشنواره در آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی به صورت مجازی و آنلاین برگزار شد.
آرش ملکی وند متولد سال ۱۳۸۷ از بوشهر است و از ۵ سالگی فعالیت هنری خود را آغاز کرده و نقل‌هایی چون «آرش کمانگیر»، «زال و سیمرغ»، «رستم و اسفندیار»، «کیقباد»، «انتخاب اسب رستم (رخش)»، «کامیک موشن سیمرغ» و … را در کارنامه خود دارد.