سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارشناس مسائل نظامی: نظامیان آمریکایی پیش از صلح در افغانستان خارج نمی‌شوند

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 08 تیر 1399 - 15:08
کارشناس مسائل نظامی افغانستان اعلام کرد که براساس پیمان امنیتی کابل-واشنگتن، نیروهای آمریکایی پیش از برقراری صلح در افغانستان بطور کامل از این کشور خارج نمی‌شوند.
افغانستان،خروج،آمريكايي،نيروهاي،آمريكا

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «جاوید کوهستانی» کارشناس مسائل نظامی افغانستان گفت که خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان پیش از تامین صلح در این کشور صورت نمی‌گیرد.
روند خروج آمریکا بر اساس جدول زمانی تعیین شده در توافقنامه قطر و مرحله به مرحله انجام می‌شود.
وی افزود که روند کاهش نیروهای آمریکایی براساس جدول زمانی که در توافقنامه قطر آمده صورت خواهد گرفت و پس از آغاز مذاکرات بین‌الافغانی و ایجاد دولت جدید خروج کامل نیروهای آمریکایی نیز صورت می‌گیرد.
کوهستانی در گفت‌وگو با «آوا» اظهار داشت که خروج کامل نیروهای آمریکایی پس از پایان جنگ و ادغام طالبان در ساختار نظام سیاسی آینده افغانستان انجام خواهد شد.
از سوی دیگر نیز «محمد امین یوسف زازی» کارشناس مسایل سیاسی حضور نظامی آمریکا در افغانستان را به زیان این کشور دانسته و افزود که جنگ 20 ساله در افغانستان برای از بین بردن تروریسم نبوده بلکه مردم افغانستان قربانی آن شده‌اند.
وی همچنین تصریح کرد که آمریکا و متحدانش در حقیقت ایجاد کننده و تامین کننده تروریسم در جهان هستند.
انتهای پیام/.