خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محکومیت منتشر کننده خبر کذب بازداشت دادستان سابق تهران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 08 تیر 1399 - 13:40
دولت آبادی گفت: فردی که در مردادماه سال گذشته خبر کذب بازداشت اینجانب را منتشر کرده بود به مجازات جزای نقدی محکوم شد.
كذب،انتشار،خبر،تهران،شايعات،محكوم،دادگاه،اعلام،دولت

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس جعفری دولت آبادی دادستان سابق تهران روز یکشنبه ۸/۴/۱۳۹۹ در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد: فردی که در مردادماه سال گذشته خبر کذب بازداشت اینجانب را منتشر کرده بود به مجازات جزای نقدی محکوم شد.
وی با اعلام این خبر افزود: در پی طرح شکایت علیه انتشار دهنده این خبر کذب و محکومیت متهم در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کیفری کارکنان دولت و اعتراض محکوم علیه به حکم صادره، شعبه ۶۹ دادگاه تجدید نظر استان تهران در تاریخ ۲۷/۳/۱۳۹۹، حکم دادگاه بدوی مبنی بر محکومیت محکوم علیه به دو میلیون تومان جزای نقدی را تأیید کرده است.
وی ضمن تکذیب شایعات اخیر در فضای مجازی که به موجب آن خبر کذب قبلی با تغییراتی باز نشر شده است، تاکید کرد: انتشار این گونه شایعات و اخبار کذب با هدف تشویش اذهان عمومی و تخریب وجهه مقامات قضایی که در مبارزه با فساد تلاش کرده اند صورت می‌گیرد و حق تعقیب کیفری عوامل انتشار دهنده چنین اکاذبی علیه اینجانب به قوت خود باقی است.
وی همچنین اعلام کرد: در پی طرح شکایت‌های جداگانه دادستان سابق تهران علیه روح الله زم و رضا گلپور مبنی بر نشر اکاذیب، در دادسرای تهران، کیفرخواست‌های مستقل صادر و پرونده‌های مذکور در محاکم ذی صلاح تحت رسیدگی است.
دولت آبادی اظهار امیدواری کرد رسانه‌ها از انتشار شایعات و اخبار کذب که موجب تخریب وجهه اشخاص می‌شود خودداری کنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/