خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرکززدایی از امکانات انحصاری در پایتخت با ایجاد مرکز داده تبریز

مهر | دانش و فناوری، استان‌ها | یکشنبه، 08 تیر 1399 - 13:06
تبریز- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: افتتاح بزرگترین مرکز داده شمالغرب و غرب کشور در تبریز سبب تمرکززدایی از وجود امکانات ارتباطی در پایتخت می‌شود.
ايجاد،ارتباطات،ارتباطي،مركز،شمالغرب،جهرمي،آذري،تاكيد،كشور،جرايم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد آذری جهرمی قبل از ظهر یکشنبه در تماس ویدیوکنفرانسی با آئین افتتاح بزرگترین مرکز داده غرب و شمالغرب کشور در تبریز اظهار داشت: ایستگاه اول پروژه‌های مهم این وزارت در سال جاری مربوط به توسعه ارتباطات روستایی برای حدود هزار و ۵۰۰ روستا به منظور ایجاد عدالت ارتباطی بوده است.
وی ادامه داد: در گام دوم، مرکز داده شماره یک به منظور ایجاد بستر حمایتی از کسب و کارهای مؤثر در این فضا ایجاد شد.
آذری جهرمی افزود: در حوزه بسط عدالت ارتباطی و با توجه به شیوع کرونا و تاکید برای ارتباطات روستاها و مراکز دوردست، پروژه ارتباطاتی بیش از هزار روستای سراسر کشور در دو هفته گذشته اجرایی شد.
وزیر ارتباطات با اشاره به چهارمین ایستگاه توسعه ارتباطی سال جاری گفت: امروز شاهد ایجاد مرکز داده شماره دو که بزرگترین مرکز داده شمال و شمالغرب کشور در شهر تبریز هستیم که با تمرکز زدایی از وجود تجهیزات و زیرساخت‌ها در تهران، کیفیت ارتباطات را برای استان‌های شمالغرب بهتر کرده و سبب ایجاد تسهیلات برای کسب و کارهای مربوطه و کاهش هزینه‌ها و پیشبرد فعالیت‌های اقتصادی خواهد شد.
وی با اشاره به تاکید دستور رهبر مقام معظم رهبری برای تکمیل زیرساخت‌های ارتباطات و فناوری اطلاعاتی گفت: این امر مورد توجه ویژه دولت قرار گرفته و البته تخصیص اعتبارات در این راستا انجام شده است.
آذری جهرمی حمایت از پیام رسان ها و موتور جستجوهای ایرانی را از حوزه‌های مهم زیرساخت اطلاعاتی دانست و گفت: با وجود تنگناهای اقتصادی، سرمایه گذاری خوبی در این راستا شده و از مرداد ماه شاهد ورود این زیرساخت‌ها به فضای ارتباطی خواهیم بود.
وی همچنین بر ایجاد زیرساخت‌های لازم از سوی اپراتورهای همراه برای دسترسی بهتر دانش آموزان و دانشجویان برای آموزش در بستر فضای مجازی تاکید کرد.
وزیر ارتباطات همچنین از گزارش پلیس فتا در خصوص کاهش میزان جرایم سایبری با ایجاد رمزهای پویا خبر داده و جلوگیری از جرایم سایبری را نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم دانست.