طرح تشدید نظارت بر استانداردسازی محصولات در استان مرکزی اجرا میشود
گروه استانها- مدیرکل استاندارد استان مرکزی از شناسایی فرآوردههای غذایی و بهداشتی باجعل استاندارد خبر داد و گفت: طرح تشدید نظارت بر استانداردسازی محصولات در استان مرکزی اجرا میشود.

مهناز جعفریان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به شناسایی کالاهای مشمول استاندارد اجباری با نشان استاندارد جعلی و فاقد نشان استاندارد در سطح استان اظهار داشت: در زمینه موارد جعل نشان استاندارد فرآوردههای مشمول استاندارد اجباری اداره کل استاندارد استان برخورد قاطع و غیر قابل چشمپوشی دارد.
وی افزود: با همکاری پلیس نظارت بر اماکن عمومی استان و طی بازرسیهای صورت گرفته، کارشناسان مربوط، موفق به شناسایی چندین فرآورده غذایی و بهداشتی فاقد نشان استاندارد و دارای نشان استاندارد جعلی شامل کنسرو رب گوجهفرنگی، نمک، زعفران و مایع سفیدکننده شدند که پس از جمع آوری و توقیف با پیگیری واحد حقوقی وارد سیر مراحل قانونی و ارجاع به مراجع قضایی میشود.
جعفریان بیان کرد: بر اساس قوانین سازمان ملی استاندارد ایران، تمامی تولیدکنندگان و ارائهدهندگان خدمات مشمول مقررات استاندارد اجباری، موظف به دریافت پروانه کاربرد نشان استاندارد برای فرآورده و خدمات خود هستند بنابراین تولید، توزیع، تمرکز و فروش هرگونه کالا و خدمات با کیفیت پایینتر از استاندارد و یا فاقد نشان استاندارد و همچنین به کاربردن این نشان بر روی کالاها بدون اخذ مجوز از سازمان ملی استاندارد ایران جرم بوده و مجازات قانونی خود را در بر دارد.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی بر ضرورت سلامت و ایمنی جامعه به ویژه در شرایط فعلی اقتصاد کشور برای مجموعه سازمان ملی استاندارد تاکید کرد و گفت: عموم مردم میتوانند به عنوان یک شهروند مسئول برای بالا بردن سطح سلامت و ایمنی خود، خانواده و شهروندان با استفاده از سامانه پیامکی 10001517 از صحت علامت و کد استاندارد درج شده بر روی کالاها اطمینان حاصل نموده و هر گونه مغایرت و تشخیص جعل یا تقلب را از طریق تلفن گویای 1517 به اطلاع کارشناسان این اداره کل برسانند.
انتهای پیام/713/ ع