خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۰۲ نازل سوخت مایع جایگاه‌های سوخت‌گیری در همدان بررسی و کنترل شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 08 تیر 1399 - 11:06
همدان - مدیرکل استاندارد استان همدان از کنترل و آزمون نازل‌های جایگاه‌های سوخت مایع استان، خبر داد و گفت: سه ماهه ابتدای امسال ۸۰۲ نازل سوخت مایع جایگاه‌های سوخت گیری استان بررسی و کنترل شد.
همدان،آزمون،سوخت،استان،نازل

محمد مددی در گفتگو با خبرنگار مهر از کنترل و آزمون نازل‌های جایگاه‌های سوخت مایع استان همدان خبر داد و گفت: طی سه ماهه ابتدای امسال ۸۰۲ نازل سوخت مایع جایگاه‌های سوخت گیری استان همدان بررسی و کنترل شد.
وی اظهار کرد: کنترل و آزمون نازل‌های جایگاه‌های سوخت مایع استان همدان به منظور بررسی صحت عملکرد نازل و جلوگیری از کم فروشی و ضرر و زیان برای مصرف کنندگان انجام می‌شود.
مددی افزود: کارشناسان استاندارد استان همدان با همکاری شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی استان همدان بر نازل‌های جایگاه‌های سوخت مایع نظارت جدی دارند.
وی اضافه کرد: نازل‌های سوخت مایع به صورت دوره‌ای و چهار نوبت در سال، تحت نظارت و آزمون قرار می‌گیرند تا از نظر کمّی از هرگونه تخلف و ضرر و زیان برای مصرف کنندگان جلوگیری شود.
مدیرکل استاندارد استان همدان بیان کرد: پس از بررسی و در صورت تأیید صحت عملکرد نازل، برچسب انجام آزمون دوره‌ای که قابل مشاهده برای تمام استفاده کنندگان است بر روی نازل نصب و در صورت وجود نقص، تا زمان رفع نقص و انجام آزمون مجدد از فعالیت نازل مورد نظر جلوگیری می‌شود.
وی اضافه کرد: تاریخ آزمون، انقضا و آرم استاندارد به روی برچسب یاد شده درج می‌شود و تمامی نازل‌ها ملزم به داشتن این برچسب هستند.