خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قهرمان کشتی جهان مدالش را به مدافعان سلامت اهدا کرد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 08 تیر 1399 - 10:04
قهرمان کشتی فرنگی جوانان جهان طی مراسمی مدال طلای خود را به مدافعان سلامت در خوزستان اهدا کرد.
خوزستان،كشتي،مهندسي،ورزش،اقدام،استان،كرونا

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اولین جلسه شورای ورزش خوزستان در سال ۹۹، دیشب در محل استانداری خوزستان برگزار شد که پویا دادمرز ملی پوش کشتی فرنگی کشورمان مدال طلای رقابت‌های جهانی فنلاند را به مدافعان سلامت در خوزستان اهدا کرد.
دادمرز این اقدام ارزشمند و معنوی را به پاس تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان به ویژه پرستاران در ماه‌های اخیر در بحث کرونا، انجام داد.
این کشتی‌گیر خوزستاتی در خصوص این اقدام گفت: برای کسب این مدال کشتی‌گیر آمریکایی را در بازی فینال شکست دادم لذا امیدوارم مدافعان سلامت نیز هر چه سریعتر کرونا را شکست دهند.
استاندار خوزستان نیز از این اقدام دادمرز تمجید کرد و گفت: امیدواریم از این پس شاهد درخشش بیشتر ورزشکاران استان در میادین بین المللی باشیم.
جلسه شورای ورزش استان با حضور استاندار، مدیرکل ورزش و جوانان، نماینده مردم اهواز در مجلس و برخی از روسای هیات‌های ورزشی برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
واکنش دبیر فدراسیون کشتی به شائبه مهندسی بودن انتخابات استان مازندران؛ نمی‌دانم واژه مهندسی را از کجا آورده اند؟
محمد نژاد: انتخابات ریاست هیئت کشتی مازندران مهندسی شده بود
انتهای پیام/