خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد قهری برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان حمل و نقل عمومی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 08 تیر 1399 - 10:01
حناچی بر لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله مترو تأکید کرد.
مترو،تهران،شهردار،عمومي،درصد،حناچي،حمل،نقل،جلسه

شهردار تهران تأکید کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پیروز حناچی شهردار تهران که در جلسه هم اندیشی صبح امروز دویست و بیست و سومین جلسه شورای شهر تهران حاضر شده بود در جمع خبرنگاران گفت: حضور امروز من به دلیل مجمع فوق العاده اتوبوسرانی است، به همین مناسبت آمدم تا در اولین جلسه حاضر شوم.
شهردار تهران افزود: مترو و حمل و نقل عمومی مهم‌ترین چالش شهرداری تهران است و حل آلودگی هوا و ترافیک در گرو توسعه حمل و نقل و عمومی است و باید گفت بودجه شهرداری کفایت نمی‌کند و حاکمیت باید ورود کند.
حناچی ادامه داد: توسعه حمل و نقل عمومی امروز به گردن مدیریت شهری است.
او در پاسخ به وعده محقق نشده برای احداث هر ماه یک ایستگاه مترو گفت: تا ایستگاه امام حسین (ع) رفتیم، اما باید گفت ما بقی ایستگاه‌ها بالای ۹۵ درصد پیشرفت داشته‌اند، اما محقق نشدن اوراق بانک آینده و تحریم در افتتاح ایستگاه‌های دیگر تأثیرگذار بوده است.
شهردار تهران افزود: با وجود تحریم‌ها خرید تجهیزات که ۵۰ درصد ساخت مترو با آن‌ انجام می‌شود سخت شده و بخشی دیگر از قطعات مترو داخل گمرک هستند.
حناچی ادامه داد: در بحث گسترش ابتلا به کرونا باید با عدد و رقم صحبت کرد، در حال حاضر در مترو و اتوبوس شاهد ۵۰ درصد ظرفیت هستیم و با اجباری شدن استفاده از ماسک شرایط بهتر شده و لازم است به این نکته اشاره کرد که در مترو ۹۵ درصد مردم فاصله گذاری اجتماعی را رعایت می‌کنند.
او تصریح کرد: برخی از مردم فاصله گذاری در ناوگان‌ عمومی را رعایت نمی‌کنند که باید قهری برخورد شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/