خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاشان آماده استقبال از مسافران نوروز 98 است

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 08:48
رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری کاشان از آمادگی شهرستان برای پذیرایی از مسافران گردشگری خبر داد.
گردشگري،ستاد،جهت،كاشان،دستي،هماهنگي،تاريخي،سفر،صنايع،اجراي،اشاره

مهران سرمدیان در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در کاشان،با اشاره به آمادگی‌کاشان جهت استقبال از مسافران نوروزی اظهار داشت: در جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر با 14 کمیته٬ 53 مصوبه مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری‌کاشان با اشاره به ظرفیت توریستی منطقه کاشان٬ گفت: چهار بخش مرکزی، قمصر، نیاسر و برزک در پذیرش مسافر برنامه‌هایی تدوین کرده و آمادگی خود را اعلام کرده‌اند.
سرمدیان با بیان اینکه چند کمیته برنامه‌های ستاد هماهنگی خدمات سفر را به عهده دارند٬ گفت: قسمتی از برنامه‌ریزی‌های کمیته‌ها جهت استقرار قطار و اتوبوس گردشگری در محور فین، استقرار ایستگاه‌های امنیت و سلامت در بیش از پنج بزرگراه‌ و ورودی شهر، چاپ بیش از 150 هزار نقشه گردشگری و 200 هزاربروشور از بناهای تاریخی شهرستان است.
وی با اشاره به جانمایی پارکینگ‌های عمومی در حریم آثار تاریخی جهت ساماندهی ترافیک ویژه نوروز 98 افزود: ساماندهی مدارس، حسینیه‌ها و مهمان‌سراها را برای مواقع اضطراری و شرایط آب و هوایی،مکان‌های پاسخگو‌یی و رسیدگی به شکایات، زیباسازی معابر، اصلاح تابلو‌ها و نصب المان‌های شهری از دیگر برنامه‌های این ستاد است.
سرمدیان معرفی آداب و رسوم ، آئین‌ها و صنایع دستی شهرستان را در چندین بخش از جمله برنامه‌های این ستاد دانست و خاطرنشان کرد: برنامه‌های نرم افزاری از قبیل ربات‌های گردشگری و اپلیکشن قابل نصب بر روی‌گوشی، اجرای موزه عکس و ایستگاه نقاشی کودک در برنامه‌های هماهنگی سفر است.
وی با بیان این که جهت رفاه حال مسافران اجرای طرح تاکسی گردشگری را در کاشان داریم تاکید کرد: همچنین طرح اجرای خانه مسافر با ظرفیت 1500 نفر ، با افزون بر 120 واحد مسکونی از جمله تمهیدات این ستاد است.
سرمدیان راه اندازی بازارچه صنایع دستی و سوغات کاشان را از ابتدای نوروز اعلام کرد و عنوان کرد: رادیو گردشگری در باغ فین با هدف معرفی ابنیه‌های تاریخی و سوغات و صنایع دستی منطقه فعالیت می‌کند.
انتهای پیام/ ع