۱۱ درصد مدارس خراسان شمالی تخریبی است
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی گفت: هم اکنون ۱۱ درصد مدارس استان تخریبی بوده و این شاخص در سطح کشور ۲۶ درصد است.

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان شمالی گفت: هم اکنون ۱۱ درصد مدارس استان تخریبی بوده و این شاخص در سطح کشور ۲۶ درصد است.
امین فلاح کوشکی امروز هفتم تیرماه در نشست خبری با اشاره به اینکه در سال گذشته، ۴۶ پروژه به بهرهبرداری رسیده است، اضافه کرد: در سال ۹۹ نیز ۳۷ پروژه با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار بالغ بر ۳۱ هزار متر مربع فضای آموزشی به دانشآموزان استان تحویل داده میشود.
وی ادامه داد: در سفر وزیر آموزشوپرورش به استان ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت که به صورت جدی پیگیر اجرایی شدن این اعتبار هستیم.
فلاحکوشکی با اشاره به اینکه رازوجرگلان در زمینه فضای آموزشی شهرستان محروم نیست، اضافه کرد: ۱۱ درصد مدارس استان و چهار درصد مدارس رازوجرگلان تخریبی هستند و میانگین کشوری در این خصوص ۲۶ درصد است.
وی اضافه کرد: سفرمقام معظم رهبری به استان پیشرفت بسیار خوبی را در حوزه افزایش سرانه فضای آموزشی مدارس به دنبال داشته است و این در حالی است که مصوبات این سفر اختصاص ۱۱۹ میلیارد تومان اعتبار بوده و تاکنون ۲۱۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی مقام معظم رهبری به مدارس استان اختصاص یافته است.
مدیرکل نوسازی مدارس خراسان شمالی تاکید کرد: مدارس خشتی و گلی و مدارس سنگی در استان جمعآوری شده است و در سال جاری نیز ۱۴ هکتار زمین به فضای آموزشی مدارس استان اختصاص پیدا میکند.
وی با اشاره به سفر وزیرآموزشوپرورش به استان تصریح کرد: در این سفر ۳۴ میلیارد تومان اعتبار پروژههایی بود که افتتاح شد.
فلاحکوشکی در رابطه با کمک خیرین مدرسهساز استان، تاکید کرد: در سال گذشته ۱۵۵ میلیارد تومان کمک خیرین مدرسهساز را در استان شاهد بودیم که در سال جاری این آمار به ۱۸۰ میلیارد تومان پیشبینی شده است.
علی متقیان، رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان نیز در این نشست اظهار کرد: امسال ۱۱ پایگاه ثابت سیار و یک پایگاه عشایری به منظور سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان در سطح استان راه اندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه از نیمه تیرماه نوبت گیری برای حضور در این پایگاه ها توسط مدیران مدارس انجام می شود، گفت: فعالیت مراکز نیز از اول مرداد آغاز و تا نیمه شهریور ماه ادامه دارد.
وی با تاکید بر رعایت همه پروتکل های بهداشتی و ضدعفونی روزانه پایگاه ها در سه نوبت به دلیل شیوع ویروس کرونا، افزود: به منظور رعایت فاصله اجتماعی و مباحث بهداشتی فقط چهار دانش آموز در هر یک ساعت پذیرش می شوند تا خانواده ها با اطمینان بیشتری به این مراکز مراجعه کنند.
متقیان با اشاره به اینکه ساعت کاری این پایگاه ها از هشت صبح تا ۱۳ عصر بوده و در هر روز فقط ۲۰ نوآموز در این مراکز مورد سنجش تحصیلی قرار میگیرند، یادآورشد: به منظور جلوگیری از ازدحام جمعیت و رعایت فاصله اجتماعی فقط باید نوآموز به همراه یک نفر پدر یا مادر به این مراکز مراجعه کرده و ضمن اینکه باید از ماسک استفاده کنند.
وی با اشاره به ارزیابی سلامت ۱۸ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان ، گفت: از این تعداد سنجش سلامت شش هزار نوآموز طی سال گذشته انجام شده و مابقی نیز امسال انجام خواهد شد.
متقیان با بیان اینکه دانش آموزانی که از سنجش سلامت سال گذشته بازمانده اند امسال میتوانند پس از نوبت گیری به پایگاه ها مراجعه کنند، گفت: مدارک لازم برای انجام سنجش سلامت، اصل شناسنامه دانش آموز و والدین، کارت واکسیناسیون تکمیلشده، یک قطعه عکس و پرداخت مبلغ ۴۰۰ هزار ریال است.
وی خاطرنشان کرد: ارزیابی های مراقب سلامت شامل قد، وزن، مشکلات جسمی حرکتی، پوست، مو، دهان و دندان، ارزیابی بینایی، ارزیابی شنوایی و ارزیابی آمادگی تحصیلی در پایگاه های اولیه انجام خواهد شد که در صورت مشکوک بودن، نوآموز به پایگاه تخصصی جهت ارزیابی تخصصی ارجاع خواهد شد.
انتهای پیام