خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیرکل ورزش مازندران به مجمع قایقرانی نرفت/ تنها کاندیدای انتخابات رای نیاورد!

ایسنا | ورزشی | شنبه، 07 تیر 1399 - 16:58
در مجمع انتخاباتی هیات قایقرانی استان مازندران، تنها کاندیدای حاضر نتوانست رای اعتماد مجمع را کسب کند و مدیر کل هم در جلسه حاضر نشد.
مازندران،قايقراني،هيات،مجمع،استان،راي،حاضر

در مجمع انتخاباتی هیات قایقرانی استان مازندران، تنها کاندیدای حاضر نتوانست رای اعتماد مجمع را کسب کند و مدیر کل هم در جلسه حاضر نشد.
به گزارش ایسنا، مجمع انتخاباتی هیات قایقرانی استان مازندران با حضور اعضای مجمع و به ریاست علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی برگزار شد.
شانزده نفر اعضای مجمع در جلسه حاضر بودند و پس از رای گیری اسدالله اتابکی تنها کاندیدای انتخابات هیات قایقرانی استان مازندران با ۷ رای نتوانست نظر اعضای مجمع را کسب کند و هیات قایقرانی مازندران بدون رئیس ماند.
بر این اساس، پورهاشمی سرپرست هیات قایقرانی مازندران تا برگزاری انتخابات بعدی سرپرست این هیات باقی خواهد ماند.
نکته دیگر اینکه مدیر کل ورزش و جوانان مازندران هم در مجمع حاضر نشد و از شانزده نفر ، ۹ نفر رای سفید دادند.
علیرضا سهرابیان پس از این اتفاق گفت: انتظار از هیات قایقرانی مازندران بیش از این ها است و امیدوار هستیم مسئولین ورزش استان هر چه زودتر شرایط برگزاری انتخابات مجدد را فراهم و در کنار آن با استفاده از ظرفیت های بالای استان، زمینه فعالیت در خور شان مازندران و قایقرانان این استان را فراهم کنند.
مازندران از دیرباز با توجه به پتانسیل بالای آبی و تعداد شهرستان های فعال به عنوان یکی از هیات های مهم قایقرانی فعالیت می کرده و امیدوار هستیم شرایط برای ورزشکاران در این استان مانند سال های گذشته فراهم شود و بتوانیم شاهد درخشش قایقرانان مازندرانی باشیم.
انتهای پیام