خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیام تبریک فرگوسن به لیورپولی ‌ها

مشرق | ورزشی | شنبه، 07 تیر 1399 - 11:08
نماد باشگاه منچستریونایتد دعواهای قدیمی با لیورپولی‌ها را فراموش کرد و به آنفیلدی‌ها بابت قهرمانی تبریک گفت.
تبريك،ليورپول،رخ،اتفاق،قهرماني،مقام

به گزارش مشرق، بامداد روز گذشته بعد از برد ۲ بر یک چلسی مقابل منچسترسیتی اتفاق مهمی در فوتبال انگلیس رخ داد.
لیورپول صدرنشین قدرتمند فصل جاری در فاصله ۷ هفته تا پایان فصل جاری، به مقام قهرمانی رسید.
این اتفاق در حالی رخ داد که سرخ‌پوشان آنفیلدی آخرین مرتبه در سال ۱۹۹۰ تحت هدایت کنی دالگیش، ‌اسطوره اسکاتلندی خود به مقام قهرمانی رسیدند.
به این ترتیب لیورپول با شکوه و قدرت بعد از ۳ دهه مقام نخست را از آن خود کرد.
این افتخار در شرایطی حاصل شد که بسیاری از چهره‌های ورزشی این موفقیت را تبریک گفتند.
حتی چهره‌های هم که در دهه‌های اخیر با لیورپول دچار چالش، دعوا و کدورت شدند،‌ موفقیت حاصل شده را به یورگن کلوپ تبریک گفتند.
از جمع این عده می توان به «سرآلکس فرگوسن»، اسطوره منچستریونایتد اشاره کرد که از اتفاق رخ داده به نیکی یاد کرد.
وی کدورت‌هایش را با دالگیش،‌ به دست فراموشی سپرد و خطاب به او پیام تبریک ارسال کرد.
دالگلیش به دیلی میل گفت: فرگوسن با ما تماس گرفت که بابت قهرمانی تبریک بگوید، او خصومت‌هایش را کنار گذاشت.
از این بابت خرسندیم، او پیامی مهم داد.
خوشحالم که در کنار رقابت، بزرگواری کافی به خرج داده شد.