خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مطالبه‌گری دانشجو و دانشگاه در مسیر تحول‌آفرینی است

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | شنبه، 07 تیر 1399 - 10:13
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: مطالبه‌گری دانشجو و دانشگاه در مسیر افتخارآفرینی است.
جامعه،دانشگاه،لرستان،دانشگاهي

ایسنا/لرستان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: مطالبه‌گری دانشجو و دانشگاه در مسیر افتخارآفرینی است.
حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی در دیدار رئیس دانشگاه لرستان با رئیس کل دادگستری استان که امروز هفتم تیرماه در سالن جلسات دادگستری استان صورت گرفت، اظهار کرد: مطالبه‌گری از ویژگی‌های بارز دانشجو و جامعه دانشگاهی است و مطالبه‌گری به معنی مچ‌گیری نیست بلکه به معنی ارائه راهکارهای دلسوزانه در جهت رفع مشکلات جامعه است.
وی تصریح کرد: مطالبه‌گری در جامعه دانشگاهی باعث می‌شود دانشگاه یک دانشگاه جامعه‌ساز باشد؛ انتظار از جامعه دانشگاهی این است که هم تحول‌خواه و هم تحول‌آفرین باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه‌ها لرستان خاطرنشان کرد: مطالبه مهم از قوه قضاییه مطالبه عدل و عدالت در جامعه است که خوشبختانه تاکنون هم در این مسیر، موفق بوده است اما توقعات و انتظارات مردم، انجام اقدامات بیشتر در این زمینه است.
انتهای پیام