خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتانیاهو از ترزا می به علت اقدام علیه حزب الله لبنان تشکر کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 13 اسفند 1397 - 00:30
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس به علت معرفی حزب الله لبنان به عنوان گروهی تروریستی تشکر کرد.
انگليس،ترزا

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس به علت معرفی حزب الله لبنان به عنوان گروهی تروریستی تشکر کرد.
در توئیت دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این زمینه آمده است: «نتانیاهو تلفنی با ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس گفتگو کرد و از تصمیم انگلیس در زمینه قرار دادن نام حزب الله در لیست سازمان‌های تروریستی تشکر کرد و افزود انتظار دارد که کشور‌های بیشتری از این تصمیم پیروی کنند.»
انتهای پیام/