خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مختل شدن روند جمع آوری سگ‌های بدون صاحب با شیوع کرونا

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 06 تیر 1399 - 16:02
نوری درباره ازدیاد سگ‌های بدون صاحب در برخی از مناطق پایتخت توضیحاتی داد.
تهران،شهري،شهر،مناطق،ولگرد،صاحب،پرسه،نوري،پايتخت

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
زهرا صدر اعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که چرا تعداد سگ‌های بدون صاحب در بسیاری از نقاط تهران به ویژه در بوستان‌های جنگلی پایتخت بیشتر شده است گفت: باید قبول کنیم که شرایط امروز جامعه به دلیل شیوع ویروس کرونا مناسب و ایده ال نیست.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران افزود: ویروس کرونا تاثیر خود را روی خدمات شهری شهرداری تهران نیز گذاشته است، اما باید گفت تلاش‌های مدیریت شهری برای حل مشکلاتی مانند سگ‌های بدون صاحب همچنان ادامه دارد.
نوری ادامه داد: سگ‌های بدون صاحب و ولگرد بیشتر در مناطق حاشیه پایتخت وجود دارند و اگر به مناطق مرکزی پایتخت مراجعه کنید و از اهالی بپرسید متوجه می‌شوید که تعداد سگ‌های پرسه زن در آن مناطق بسیار کمتر است.
او بیان کرد: حضور سگ‌های پرسه زن در بوستان‌های جنگلی و مناطق پیرامونی تهران نشان می‌دهد که بیشتر سگ‌ها از مناطق اطراف تهران وارد شهر می‌شوند.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران بیان کرد: وظیفه شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران این است که با عقد قرار داد با پیمانکار نسبت به جمع آوری پلاک کوبی و عقیم سازی سگ‌های پرسه زن اقدام کند.
نوری با تاکید بر این نکته که نمی‌توان در حال حاضر عملکر شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران را در جمع آوری ارزیابی کرد گفت: مردم نیز باید با شهرداری تهران را برای برون رفت از مشکل موجود همراهی کنند، زیرا ما در برخی از موارد شاهد هستیم شهروندان با اقدام‌های شهرداری در موضوع جمع آوری سگ‌های بدون صاحب مخالفت می‌کنند.
بیشتر بخوانید
سگ‌های ولگرد شناسنامه دار می‌شوند
افزایش سگ‌های ولگرد بعد از شیوع کرونا/ واگذاری سگ‌ها به باغات بعد از بی خطرسازی
واگذاری سگ‌های ولگرد پرند به قیم‌ها و حامیان حیوانات
انتهای پیام/