خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلیات طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان در کمیسیون قضائی تصویب شد

مهر | سیاسی | یکشنبه، 12 اسفند 1397 - 20:27
عضو کمیسیون قضائی مجلس از تصویب کلیات طرح اعاده اموال مسئولان با موافقت کارشناسان قوه قضائیه و دولت در کمیسیون قضائی خبر داد.
اموال،مسئولان،طرح،قضائي،كميسيون،مجلس

محمد دهقان در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره جزئیات جلسه کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس، گفت: در جلسه امروز که با حضور کارشناسان قوه قضائیه وزارت دادگستری، مرکز پژوهش‌ها و کارشناسان حقوقی معاونت نهاد ریاست جمهوری برگزار شد کلیات طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان مورد بررسی قرار گرفت.
نماینده مردم طرقبه و چناران در مجلس افزود: کلیات طرح اعاده اموال مسئولان با موافقت همه کارشناسان حاضر در جلسه و با اتفاق آرا نمایندگان عضو کمیسیون قضائی به تصویب رسید.
عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس اظهار داشت: جزئیات این طرح نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد کمیته‌ای به ریاست بنده برای جمع بندی پیشنهادات ظرف یک ماه و ارائه آن به کمیسیون قضائی تشکیل شود.
وی در تشریح جزئیات این طرح، گفت: در قانون اساسی، قانونی برای اصل ۴۹ وجود دارد، طبق این قانون، دادستان می‌تواند اموال تعدادی از مسئولان را رسیدگی کند و اگر این اموال نامشروع باشد از طریق دادگاه حکم صادر و اموال را به بیت‌المال برگرداند.
این قانون در سال ۶۳ تصویب شده و تنها عیب آن این است که مربوط به مسئولان قبل از انقلاب می‌باشد.
دهقان تاکید کرد: این اصل فراگیر است و باید شامل حال مسئولان بعد از انقلاب هم باشد به همین جهت طرح اماده اموال مشهور مسئولان بدین منظور به مجلس ارائه شد.