خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت بیش از ۵ میلیون نفر شب اقامت در خردادماه

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 05 تیر 1399 - 10:50
تیموری گفت:بیش از ۵ میلیون نفر شب اقامت در مراکز اقامتی کشور طی خرداد ماه سال جاری ثبت شده است.
گردشگري،مراكز،سفر،كشور،تيموري،اقامتي،نظارتي

رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور خبر داد؛
به گزارش حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، ولی تیموری معاون گردشگری و رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور گفت: مجموعاً ۵۷۰۳۶۷۹ نفر شب در مراکز اقامتی رسمی کشور شامل «هتل»، «هتل‌سرای سنتی»، «اقامتگاه بوم‌گردی»، «زائرسرا»، «خانه مسافر»، «هتل آپارتمان»، «مهمانپذیر» و «مجتمع‌های گردشگری» از تاریخ ۱/۳/۹۹ لغایت ۳۱/۳/۹۹ به ثبت رسیده است.
وی همچنین با اشاره به تعطیلات مناسبتی در خردادماه گذشته، به حجم نسبتاً خوب سفر‌ها و انجام بازدید‌های نظارتی در سطح گسترده اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۱ هزار بازدید نظارتی از تاسیسات گردشگری شامل مراکز اقامتی، رستوران‌ها، مراکز پذیرایی، بین‌راهی و دفاتر خدمات مسافرتی در سطح ۳۱ استان انجام گرفته است که بیانگر توجه همزمان وزارت گردشگری به مقوله سفر و ایمنی سفر است.
تیموری ادامه داد: تعداد بازدید‌های صورت گرفته از مراکز تاریخی، تفریحی و گردشگری کشور نیز طی ایام مذکور بیش از ۹ میلیون مورد ثبت شده است.
گفتنی است طبق آمار اعلام شده استان مازندران در ماه گذشته، بالاترین میزان اقامت را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/