خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست شورای امنیت درباره الحاق کرانه باختری

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 04 تیر 1399 - 18:17
شورای امنیت درباره وضعیت فلسطین به ویژه طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری نشست خود را آغاز کرد.
الحاق،طرح،باختري،كرانه

شورای امنیت درباره وضعیت فلسطین به ویژه طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری نشست خود را آغاز کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز، نشست شورای امنیت درباره وضعیت فلسطین به ویژه طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری امروز (چهارشنبه) با سخنرانی نیکولای ملادینوف، فرستاده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه آغاز شد.
طبق این گزارش، ملادینوف در جریان سخنرانی خود در این نشست اظهار کرد: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل از اسرائیل می‌خواهد که از اجرای طرح الحاق کرانه باختری صرف نظر کند.
احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب نیز در جریان این نشست که از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد، گفت: طرح اسرائیل برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری یک تهدید برای ثبات منطقه و امنیت جهان به شمار می‌رود.
وی افزود: طرح الحاق آرزوهای صلح میان اسرائیل و فلسطین را برباد می‌دهد.
انتهای پیام