خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راجرز کارش را در لستر با شکست آغاز کرد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 12 اسفند 1397 - 18:25
در چارچوب هفته بیست و نهم لیگ برتر انگلیس، تیم واتفورد میزبان لسترسیتی بود که با نتیجه دو بر یک به پیروزی رسید.
پيروزي،واتفورد،لسترسيتي،برتر،دقيقه،انگليس،لستر

هفته بیست و نهم لیگ برتر انگلیس
به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان،در چارچوب هفته بیست و نهم لیگ برتر انگلیس، تیم واتفورد میزبان لسترسیتی بود که با نتیجه دو بر یک به پیروزی رسید.
واتفورد در این دیدار خیلی زود با گلزنی تروی دینی در دقیقه 5 پیش افتاد، اما جیمی واردی در دقیقه 76 با گلزنی برای لسترسیتی، آبی‌پوشان را به بازی برگرداند.
با این حال گل آندره گری در دقیقه 93 گل دوم را وارد دروازه روباه ها کرد تا براندن راجرز در نخستین تجربه مربیگری اش روی نیمکت لستر ، در ثانیه های پایانی شکست بخورد.
واتفورد با این پیروزی 43 امتیازی شد و همچنان در رتبه هشتم باقی ماند.
لستر نیز با 35 امتیاز یازدهم است.
بیشتر بخوانید:
صعود منچسترسیتی به صدر جدول در شب پیروزی یونایتد/ پیروزی برایتون با حضور ۷۸ دقیقه‌ای جهانبخش
رئال مادرید - بارسلونا، لشکر کشی دوباره ۷۲ ساعت پس از فتح برنابئو/ دربی لندن و دلاکاپیتاله در انگلیس و ایتالیا
صعود کریستال پالاس و سوانزی به جمع ۸ تیم برتر
انتهای پیام/
پیروزی واتفورد مقابل لسترسیتی