خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مستند «گنج دره» در مرحله تدوین است

ایسنا | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 04 تیر 1399 - 17:44
مستند «گنج‌دره» یکی از تولیدات جدید مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی کیوان طباطبایی صمیمی است که به موضوع پیدایش کشاورزی در منطقه زاگرس می‌پردازد.
مستند،كشاورزي،زاگرس،صميمي،طباطبايي،كيوان

مستند «گنج‌دره» یکی از تولیدات جدید مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی کیوان طباطبایی صمیمی است که به موضوع پیدایش کشاورزی در منطقه زاگرس می‌پردازد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، این فیلم‌ پس از مدتها فیلمبرداری، هم‌اینک در مرحله تدوین قرار دارد و تا پایان تابستان ۹۹ آماده نمایش می‌شود.
طباطبایی صمیمی درباره‌ی مکان‌هایی که در این مستند به تصویر کشیده است، گفت: هشت هزار سال پیش بود که حرفه کشاورزی در منطقه زاگرس شکل گرفت و ما در مستند «گنج‌دره» با ثبت تصاویری از کرمانشاه، هرسین، تویسرکان و صحنه، به این موضوع پرداخته‌ایم.
وی افزود: در این مستند ۴۰ دقیقه‌ای، کاوش گروهی از باستان‌شناسان ایرانی و دانمارکی در یکی از کهن‌ترین خاستگاه‌های پیدایش کشاورزی در جهان روایت می‌شود، چرا که پژوهش‌های چند سال اخیر آشکار ساخته است که دشت‌ها و کوهپایه‌های زاگرس در ایران، یکی از نخستین نمودهای یکجانشینی و آغاز انقلاب کشاورزی در تاریخ تحول انسان را در خود نهفته دارد.
ارسطو مداحی گیوی (فیلمبردار) و حسن شبانکاره (صدابردار) از همکاران «کیوان طباطبایی صمیمی» در ساخت پروژه‌ی مستند «گنج‌دره» هستند.