سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستیار ظریف تحریم‌های آمریکا علیه سوریه را محکوم کرد

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 04 تیر 1399 - 15:30
دستیار ارشد وزیر خارجه با محکوم کردن تحریم‌های غیرانسانی آمریکا گفت: تحریم‌های جدید آمریکا موسوم به سزار با هدف فشار بر مردم سوریه و پیگیری اهداف نامشروع آمریکا از طریق توسل به تروریسم اقتصادی است.
سوريه،قانون،آمريكا،كشور،امور،اقتصادي،2019،دستيار،دسامبر،ارشد ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، «گیر پدرسون» فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سوریه روز چهارشنبه در تماس تلفنی با «علی اصغر خاجی» دستیار ارشد وزیر امور خارجه درباره آخرین تحولات سیاسی، میدانی، برگزاری اجلاس مجازی آتی سران کشورهای ضامن روند آستانه، نشست بعدی کمیته قانون اساسی، آخرین وضعیت ادلب و جنوب سوریه و همچنین وضعیت اقتصادی و مشکلات ایجاد شده برای مردم این کشور در نتیجه تحریم‌ها را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.
طرفین در این گفت‌وگو با تأکید بر پیامدهای به شدت نگران کننده تحریم‌های یکجانبه اقتصادی بر زندگی مردم سوریه، بر لزوم افزایش کمک‌های انسان‌دوستانه برای مقابله با تحریم‌های مزبور و همچنین تداوم روند سیاسی برای حل و فصل مسالمت‌آمیز موضوع سوریه تصریح کردند.
دستیار ارشد وزیر امور خارجه با محکوم کردن تحریم‌های غیر قانونی و غیرانسانی آمریکا، خواستار رفع آنها شد و اعلام کرد: تحریم‌های جدید آمریکا موسوم به سزار با هدف فشار بر مردم سوریه و پیگیری اهداف نامشروع آمریکا از طریق توسل به تروریسم اقتصادی است و این اقدامات خصمانه نمی تواند خللی بر اراده مردم سوریه و هم‌پیمانان آن در ادامه حمایت از مردم و دولت مشروع این کشور ایجاد کند.
نمایندگان مجلس سنای آمریکا دسامبر 2019 قانون قیصر را تصویب کردند و دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده نیز آن را 20 دسامبر 2019 امضا کرد.
این قانون از چهارشنبه (28خرداد/18 ژوئن) به اجرا گذاشته شد.
به دنبال اجرای این قانون، دولت آمریکا 39 شخصیت سوری از جمله رئیس جمهوری سوریه و همسرش را تحریم کرد.
افراد و سازمان‌های خارجی حامی پیمانکارانی که به نمایندگی از سوریه و کشورهای دوست این کشور فعالیت می کنند، مشمول این قانون ‌هستند.
این تحریم‌ها علیه کمک کنندگان به سوریه برای تولید نفت، تأمین کنندگان نیازهای جنگی و فنی نیروهای این کشور نیز اعمال می‌شود.
انتهای پیام/