خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شنا در رودخانه کرج به جان باختن مرد ۳۵ ساله منجر شد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 04 تیر 1399 - 14:26
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی البرز از غرق شدن یک مرد ۳۵ ساله در محدوده نوجان جاده چالوس خبر داد.
غرق،مرد،فيض،سرهنگ،جعفري

ایسنا/البرز معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی البرز از غرق شدن یک مرد ۳۵ ساله در محدوده نوجان جاده چالوس خبر داد.
سرهنگ سید مجید فیض جعفری در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر غرق شدن یک مرد ۳۵ ساله در رودخانه کرج در محدوده نوجان، ماموران کلانتری ۲۸ آدران به محل حادثه اعزام شدند.
به گزارش ایسنا، وی افزد: با حضور ماموران مشخص شد یک مرد ۳۵ ساله برای شنا کردن وارد رودخانه شده بود که جریان آب او را با خود برده است.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: تلاش نیروهای امدادی برای یافتن جسد این فرد ادامه دارد.
سرهنگ فیض جعفری در پایان تاکید کرد: شهروندان عزیز از ورود در نقاط پرآب که امکان غرق شدن افراد در آن متصور است، پرهیز کنند.
انتهای پیام