خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت چند میلیارد دلاری در پی تصمیم ریاض درباره مراسم حج امسال

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 04 تیر 1399 - 13:51
گزارش‌ها حاکی از خسارت چند میلیارد دلاری برای اقتصاد سعودی در پی لغو سفر حجاج کشورهای مختلف به عربستان برای ادای فریضه حج تمتع به سبب پیشگیری از ویروس کرونا است.
عربستان،حج،كرونا،شيوع،مراسم،افزايش،زائران،لغو،سعودي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه الاخبار٫ به دلیل نگرانی از افزایش شیوع کرونا،امسال تنها تعداد محدودی از شهروندان عربستان سعودی می‌توانند در مراسم حج شرکت کنند که ممکن است تعداد زائران حتی کمتر از 1000 نفر باشد،به دنبال این اقدام، وضعیت اقتصاد عربستان نیز بحرانی‌تر خواهد شد.
مقامات عربستان از اوایل ماه مارس سال جاری اعمال محدودیت‌هایی برای شرکت زائران خارجی در مراسم حج تمتع و عمره امسال را مطرح کردند که تصمیم آخر آن مبنی بر شرکت تعداد محدودی از شهروندان سعودی در مراسم حج بود.
با توجه به اینکه عربستان سالانه درآمد زیادی از حج و عمره به‌دست‌می‌آورد ،لغو اعمال حج برای مقابله با شیوع اپیدمی کرونا منجر به خسارت میلیارد دلاری به عربستان می‌شود.
این خسارت حدود 12 میلیارد دلار گزارش شده است.همچنین لغو مراسم حج امسال که برای نخستین بار در تاریخ معاصر برگزار نمی‌شود،ضربه جدی برای طرح چشم انداز 2030 محمد بن سلمان ولیعد سعودی است که در این طرح «برنامه خدمت به مهمانان الرحمان» به منظور جذب زائران و مسافران برای افزایش درآمدهای حاصل از آن‌ها بود .
به دنبال شیوع اپیدمی کرونا و جنگ نفتی عربستان، محدودکردن حج امسال، بحران اقتصادی عربستان را تشدید کرد و ناامیدی برای اجرای طرح چشم انداز 2030 نیز افزایش یافت.
آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در عربستان بیش از 1640000 گزارش شده که 1350 نفر از این مبتلایان فوت کردند.همچنین شیوع این ویروس در میان کارکنان بهداشت وبخش پزشکی به سرعت در حال افزایش است.
از سوی دیگر پیش بینی می‌شود که لغو اعمال حج امسال در عربستان تحولات فرهنگی و اجتماعی که عربستان از زمان ولیعهدی محمد بن سلمان شاهد آن است،تغییر یابد.
انتهای پیام/