پرونده های مسن دادگستری شهرستان خاتم ۴٠ درصد کاهش یافت
یزد- رئیس دادگستری شهرستان خاتم از کاهش ۴۰ درصدی پرونده های مسن دادگستری این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر واعظ دهنوی پیش از ظهر چهارشنبه در دیدار با امام جمعه شهرستان خاتم با بیان اینکه یکی از مهمترین اولویتهای دستگاه قضا رسیدگی به پروندههای مسن و معوق است افزود: در خصوص حوزه قضائی خاتم این پروندهها با تلاش کارکنان اداری و قضائی ۴۰ درصد کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه کارهای بسیار ارزشمندی در قوه قضائیه و دادگستری شهرستان صورت گرفته است که این کارها برای مردم اعتماد و آرامش ایجاد کرده و بازخوردهای بسیار خوبی را داشته است ادامه داد: دادگستری خاتم در خصوص کاهش اطاله دادرسی و همچنین تکریم ارباب رجوع برترین حوزه قضائی در سطح استان شناخته شده است.
واعظ در خصوص عملکرد دادگستری خاتم اظهار کرد: این حوزه قضائی تاکنون در پروندههای ورودی ۳٠ درصد، پروندههای طلاق که امروز یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی به شمار میرود ٢۵ درصد و پروندههای مسن ۴٠ درصد کاهش داشته است که موجب رضایتمندی اهالی این شهرستان شده است.
وی عنوان کرد: هدف ما خدمت به مردم بر اساس منویات مقام معظم رهبری است که در سند تحولی دستگاه قضائی هم ترسیم شده و چهارچوب اصلی آن اعتماد و رضایتمندی مردم است، چراکه اگر اعتماد مردم را نداشته باشیم در واقع به آن هدف اصلی که جز اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری است نرسیدهایم.
امام جمعه شهرستان خاتم نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید دکتر بهشتی و یارانش ابراز کرد: قوه قضائیه نماد حکومت و معرف انقلاب اسلامی است کار در آن بسیار سنگین بوده زیرا با جان، مال و آبروی مردم سرو کار دارد و این کار، کار سختی است و غیر از اینکه انسان واقعاً خودش را در پناه خدا قرار بدهد مرجع دیگری نیست.
حجت الاسلام والمسلمین جعفری سیریزی خاطرنشان کرد: قضاوت جایگاهی است که جز شئونات پیامبر، امامان و ولی فقیه است و امر بزرگی است، کار قضاوت کار ارزشمندی است، همان اندازه که یک عدالتی که اجرا شود و یا حکمی عادلانه صادر میشود نقش آن در جامعه بسیار تأثیرگذار است.
امام جمعه شهرستان خاتم یادآور شد: قضات ما باید مواظبت باشند و شأن و منزلت مقام قضاوت را حفظ کنند چراکه اگر این شأن و منزلت حفظ نشود هم برای خود و هم برای دیگران مشکل ایجاد میکند.
جعفری عنوان کرد: قضاوت، اجرای عدالت احکام خداوند مقابله با فساد و ظلم و ستم و دادستانی حق مظلومان است اگر همه اینها در جامعه نباشد آن جامعه از بین خواهد رفت فلسفه قوه قضائیه اجرای عدالت است و باید با تبعیض، ظلم و فساد مبارزه نماید و قضات باید سعی کنند عملکردشان را در محضر خدا انجام دهند و رضایت خداوند را در صادر کردن حکمها در نظر بگیرند.