تغییر چهره روستاها با ساخت و سازهای فراوان در مازندران/ مهاجرت به مازندران نگران کننده است
مدیرکل ثبت اسناد و املاک مازندران با ابراز نگرانی از افزایش مهاجرت به این استان، به این نکته اشاره کرد که، ساخت و سازهای بسیار فراوان در روستاهای این استان، تغییر چهره آن روستا را به همراه داشته است.

ایسنا/مازندران مدیرکل ثبت اسناد و املاک مازندران با ابراز نگرانی از افزایش مهاجرت به این استان، به این نکته اشاره کرد که، ساخت و سازهای بسیار فراوان در روستاهای این استان، تغییر چهره آن روستا را به همراه داشته است.
عباس زارع امروز در نشست مطبوعاتی به مناسبت هفته قوه قضاییه در این اداره، با بیان اینکه ثبت اسناد یکی از مهمترین دستگاههای حاکمیتی با خدمات گسترده است که به صورت مستقیم با مردم سروکار دارد بر این اساس، الکترونیکی کردن خدمات نیاز امروز است تا تحولات تازهای صورت بگیرد، اظهار کرد: در حال حاضر، پنج پروژه در حال ساخت داریم، که شعبه اداره ثبت اسناد در شهرستان نکا در هفته قوه قضاییه جاری افتتاح شد، ساخت ساختمان در شهرهای ساری، عباس آباد، کلاردشت و میاندورود در حال اجرا است که امیدواریم با نگاه ویژه مسؤولان کشوری زودتر به بهرهبرداری برسند.
زارع با اشاره به اینکه در سال گذشته ۶۷ میلیارد درآمد برای مازندران از سوی ثبت اسناد درآمدزایی صورت گرفته است و از محل اجرا بیش از ۵۸۰ میلیارد تومان از معوقات بانکی در سال گذشته وصول شد، تصریح کرد: این سازمان، بیش از ۸ درصد درآمد شهرداریها و ۴۲ درصد از درآمد هلال احمر را تأمین میکند و یکی از پر مشغلهترین ادارات است.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک مازندران با بیان اینکه مهاجرت در مازندران با سرعت زیادی در حال انجام است، به این نکته اشاره کرد که ساخت و سازهای بسیار فراوان در روستاهای این استان، تغییر چهره آن روستا را به همراه داشته است.
زارع با تاکید بر اینکه در حال جمعآوری نقشه املاک همه دستگاههای دولتی هستیم تا در این راه زمینه بسیاری از زمین خواریها از بین برود، گفت که، سامانه ثنا در اداره ثبت همانند همین سامانه در دادگستری فعال شده است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای آبان سال ۱۳۸۱ تا پایان ۱۳۹۸ در مازندران ، ۳۱۶ هزار و ۱۰۷ پرونده ثبتی تشکیل شد از این میزان، ۳۶ هزار و ۲۸۹ پرونده را در سال ۱۳۹۸، ثبتنام کردیم، اظهار کرد که، ما از حیث تعداد پروندههای ثبتنامی در کشور رتبه اول را داریم.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک مازندران به این نکته اشاره کرد که اراضی ساحلی در غرب و شرق استان به دلیل تهدیدات موجود باید شناسنامهدار شوند که این کار در حال انجام است، خاطرنشان کرد که، تا به امروز توانستیم ۸۰۳ هزار و ۸۳۰ هکتار از اراضی منابع مازندران را در بانک جامع، جانمایی کنیم.
زارع به آرشیو الکترونیکی اسناد نیز اشاره و اظهار کرد که، این کار با هدف کاهش وابستگی، گردش پروندهها و حذف کاغذ صورت میگیرد.
انتهای پیام