پذیرش ۴۰ بیمار مشکوک به کرونا در قم/ بهبودی ۳۰ نفر
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 03 تیر 1399 - 15:35
قم - رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از پذیرش ۴۰ بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمانی قم طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: ۲۷ نفر از این افراد در بیمارستان بستری شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته و منتهی به سوم تیرماه جاری، ۴۰ نفر در مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا و یا مشکلات حاد تنفسی پذیرش شدند.
وی افزود: ۲۷ نفر از این تعداد در بیمارستانهای قم بستری و مابقی پس از معاینه و بررسی در بخش اورژانس مراکز، با دستورات دارویی و بهداشتی مرخص شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در شبانه روز گذشته، ۳۰ نفر از بیمارانی که طی روزهای متمادی بستری بودند، پس از بهبودی ترخیص شدند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۳۵ نفر مشکوک و محتمل به کرونا در قم بستری هستند که حال حدود ۴۰ نفر آنها وخیم است.