خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درگیری هند و پاکستان سفر ساحلی‌بازان افغانستان به تایلند را عقب انداخت

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 12 اسفند 1397 - 16:11
سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی افغانستان، از تاخیر سفر این تیم به مسابقات جهانی فوتبال ساحلی به‌دلیل درگیری‌ها میان هند و پاکستان خبر داد.
تيم،تايلند،افغانستان،گروه،ساحلي،سفر

سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی افغانستان، از تاخیر سفر این تیم به مسابقات جهانی فوتبال ساحلی به‌دلیل درگیری‌ها میان هند و پاکستان خبر داد.
درگیری هند و پاکستان سفر ساحلی‌بازان افغانستان به تایلند را عقب انداخت
«میثم آشتیانی» سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی افغانستان در گفت‌وگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، از تاخیر سفر این تیم به مسابقات جهانی فوتبال ساحلی خبر داد.
وی گفت: قرار بود بلیط برای امروز تهیه شود اما با توجه به تنش‌های به‌وجود آمده میان هند و پاکستان، مرز هوایی دچار مشکل شده و این پرواز کنسل شد.
آشتیانی افزود: پرواز امروز به سه‌شنبه موکول شده است و قرار است اعضای این تیم برای شرکت در این رقابت‌ها به امارات رفته و از آنجا به تایلند سفر کنند.
وی خاطرنشان کرد: ما تنها 24 ساعت قبل از بازی اول فرصت داریم تا در تایلند تمرین کنیم چراکه در افغانستان با سرمای بسیار زیادی روبرو بودیم و ممکن است گرمای بیش از حد هوا در تایلند چالش‌هایی را برای اعضای تیم ایجاد کند.
به‌گزارش فارس، این رقابت‌ها در پاتایا تایلند با حضور 15 تیم مختلف در قالب 4 گروه که شامل 3 گروه 4 تیمی و یک گروه 3 تیمی برگزار می‌شود که افغانستان در گروه A این رقابت‌ها قرار دارد و با مالزی، فلسطین و تایلند هم‌گروه است.
ایران نیز در گروه 4 که شامل 3 تیم است قرار گرفته و با عمان و عراق هم‌گروه است.
بازی‌های افغانستان روز پنج‌شنبه (7 مارس) با مالزی، (9 مارس) با فلسطین و (11 مارس) با تایلند برگزار می‌شود.
/انتهای پیام/