خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت قانون تسهیل ازدواج را اجرا کند/ قالیباف: مجلس رسیدگی می‌کند

مهر | سیاسی | سه شنبه، 03 تیر 1399 - 12:27
نماینده مردم شهرکرد در مجلس گفت: متأسفانه دولت توجهی به اجرای قانون تسهیل ازدواج ندارد که باید این قانون را به درستی اجرا کند.
ازدواج،قانون،تسهيل،مجلس،اخطار،درستي

به گزارش خبرنگار مهر، احمد راستینه در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی اخطار قانون اساسی اظهارداشت: خانواده بنیادی ترین رکن جامعه است و بر این اساس قوانین و مقررات باید در جهت تسهیل ازدواج و تشکیل خانواده باشد اما شاهد هستیم که پس از ۱۴ سال هنوز قانون تسهیل ازدواج اجرا نشده است.
وی خطاب به وزیر کشور گفت: آقای رحمانی فضلی شما مسئول اجرای صحیح قانون تسهیل ازدواج هستید و باید از روند اجرای این قانون گزارشی تهیه و به مجلس ارائه کنید.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت باید قانون تسهیل ازدواج را به درستی اجرا کرده و گزارش آن را به مجلس ارائه کند و بگوید که چه برنامه ای برای ازدواج جوانان و افزایش نرخ جمعیت در دستور کار دارد.
راستینه بیان کرد: با وضعیت کنونی تورم، جوانان شرایط تشکیل زندگی را ندارند و دولت باید برنامه ای برای حل مشکلات آنان در دستور کار خود قرار دهد.
محمدباقر قالیباف در پاسخ به این اخطار، گفت: قانون تسهیل ازدواج از جمله قوانینی است که به درستی اجرا نشده که امیدوارم مجلس در حوزه نظارت به این موضوع توجه کند.