خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت ارزی کشور به مذاکرات هسته‌ای گره خورده است/ تشکیل اولین جلسه کمیسیون اقتصادی با حضور رئیس بانک مرکزی

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 03 تیر 1399 - 10:02
رئیس کمیسیون اقتصادی گفت: جریان ارزی کشور به مذاکرات هسته‌ای و تعهدات کشور‌های اروپایی گره خورده است.
اقتصادي،رئيس،كشور،ارزي،كميسيون

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز پارلمان با اشاره به وضعیت اقتصادی و ارزی کشور اظهار کرد: امروز اولین جلسه کمیسیون اقتصادی به منظور بررسی موضوع ارزی کشور با حضور رئیس بانک مرکزی برگزار خواهد شد و از رئیس مجلس نیز خواسته‌ایم که در این جلسه مهم حضور پیدا کند.
او افزود: بسیاری از مشکلات اقتصادی و گرفتاری‌های ما به دلیل ادبیاتی است که دولت برای حل معضلات به کار گرفته و آن هم نگاه به برون و غفلت از ظرفیت‌های اقتصادی کشور که همه به آن اذعان دارند، است.
رئیس کمیسیون اقتصادی بیان کرد: این امر منجر شده که جریان ارزی کشور به مذاکرات هسته‌ای و تعهدات کشور‌های اروپایی که می‌خواهند برای ما تعیین تکلیف کنند گره بخورد.
ادامه داد: عزم و اراده ما باید مبنی بر یک حرکت انقلابی با نگاه به ظرفیت‌های درونی و تکیه بر صحبت‌های رهبر انقلاب در راستای اقتصاد مقاومتی باشد.
در حال تکمیل/