خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیستان و بلوچستان یکی از نقاط پرحادثه در کشور است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 03 تیر 1399 - 09:20
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه سیستان و بلوچستان یکی از نقاط پرحادثه و مستعد بروز حوادث غیر مترقبه در کشور است افزود: در سال گذشته بیش از ۲۶۳ حادثه غیرمترقبه کوچک و بزرگ در استان سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده که بیشتر این سوانح و حوادث جنبه های بهداشتی و درمانی نیز داشته است.
بلوچستان،استان،زاهدان،سيستان،بيمارستان،دانشگاه،بهداشتي،بهداش ...

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه سیستان و بلوچستان یکی از نقاط پرحادثه و مستعد بروز حوادث غیر مترقبه در کشور است افزود: در سال گذشته بیش از ۲۶۳ حادثه غیرمترقبه کوچک و بزرگ در استان سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده که بیشتر این سوانح و حوادث جنبه های بهداشتی و درمانی نیز داشته است.
دکتر سید محمد هاشمی شهری در نشست مدیریت بحران کرونا استان افزود: برای بیان نیازهای نظام بهداشت و درمان و پی گیری مطالبات این حوزه نه سیاه نمائی می کنیم و نه واقعیت های موجود را کتمان می نمائیم.
وی افزود: کمبود تخت بستری، کمبود منابع انسانی، مشکلات عارضی ناشی از مرز طولانی، وجود بیماری های بومی منطقه، وقوع حوادث و سوانح متعدد و پراکندگی مراکز جمعیتی از واقعیت های انکار ناپذیر حوزه بهدشت و درمان در استان سیستان و بلوچستان است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: در چند سال اخیر نگاه وزارت بهداشت هم نگاهی انسان محور و عدالت محور بود و با وجود نقاط ضعف طرح تحول نظام سلامت، اجرای این طرح ثمرات ارزشمندی برای توسعه تخت های بستری و تامین بخشی از نیازهای بهداشتی ودرمانی سیستان و بلوچستان داشته است
وی ادامه داد: نظام بهداشت و درمان استان‌ سال گذشته را با حادثه سیل و تبعات بهداشتی و درمانی آن شروع کرد، در میانه های سال بیماری تب کریمه کنگو را مدیریت کردیم، در فصل پائیز با همه گیری آنفلوآنزا رو به رو بودیم و در پایان سال نیز مثل همه نقاط دنیا با بحران کووید -۱۹ دست و پنجه نرم می کردیم.
دکتر هاشمی گفت: هم اکنون علاوه بر مدیریت بحران کرونا اقدامات گسترده مراقبتی و پیشگیرانه در خصوص بیماری های عفونی و واگیر دار بومی منطقه همچون مالاریا، التور، فلج اطفال، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و بیماری عفونی نوپدید دیگری به نام چیکن گونیا در سطح استان و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حال انجام است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: ساخت سه بیمارستان بزرگ با ظرفیت ۱۵۰۰تخت بستری یکی از درخواست های منطقی مردم و از مهمترین برنامه های دراز مدت نظام سلامت در استان سیستان و بلوچستان است.
وی اظهار داشت: خوشبختانه مراحل تجهیز بیمارستان ایرانمهر سراوان با سرعت قابل قبولی در حال انجام است و به یاری خدا و با حمایت های وزارت بهداشت در تابستان امسال شاهد راه اندازی این بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی خواهیم بود.
وی افزود: با پی گیری های حقوقی دانشگاه پیمانکار بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی زاهدان به علت تعلل در تکمیل بیمارستان خلع ید شد و به زودی مراحل تکمیل باقیمانده این بیمارستان از سر گرفته خواهد شد.
دکتر هاشمی شهری افزود: در حال حاضر حداقل ۱۵۰ هزار نفر از افراد فاقد شماره ملّی ایرانی در استان سیستان و بلوچستان سکونت گزیده اند و خدمات بهداشت و درمان بدون هیچ محدودیتی برای این افراد نیز همانند شهروندان جمهوری اسلامی ایران ارائه می شود.
وی بیان داشت: علاوه بر افراد مقیم استان، بیش از ۸۵ هزار نفر از اتباع کشور افغانستان که به صورت خود معرف قصد بازگشت به کشورشان را داشته و یا توسط نهادهای انتظامی دستگیر شده اند مراحل غربالگری و ارزیابی های بهداشتی را در اردوگاه الغدیر پشت سر گذاشته اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: در سال گذشته حدود ۱۰۰ هزار نفر از اتباع کشور پاکستان که به قصد شرکت در پیاده روی اربعین و یا فعالیت های اقتصادی به کشور آمده بودند نیز خدمات بهداشتی و مراقبتی و بررسی علائم سندرمیک را در پایانه مرزی میرجاوه دریافت نموده اند.
انتهای پیام