خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نهضت علمای اندونزی طرح الحاق کرانه باختری را محکوم کرد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 03 تیر 1399 - 04:21
شورای اجرایی جمعیت نهضت علمای اندونزی، طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق اراضی فلسطینی در کرانه باختری را به شدت محکوم کرد.
اندونزي،جمعيت،علماي،نهضت،فلسطين

شورای اجرایی جمعیت نهضت علمای اندونزی، طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق اراضی فلسطینی در کرانه باختری را به شدت محکوم کرد.
به گزارش ایسنا، حلمی فیصل زاینی، دبیرکل جمعیت نهضت علمای اندونزی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی باید به تمامی اقدامات خود که به ثبات و امنیت جهان اسلام ضربه می‌زند، پایان دهد.
او از تلاش‌های دولت اندونزی در زمینه مقابله با طرح الحاق کرانه باختری تقدیر کرد.
به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، زاینی تصریح کرد که اندونزی نقشی مهم در حمایت از مساله فلسطین در محافل بین‌المللی به منظور تحقق صلح در جهان ایفا کرده است.
جمعیت نهضت علمای اندونزی، دولت این کشور را به ادامه تلاش‌ها جهت تحقق صلح در جهان و به ویژه فلسطین تشویق کرد.
زاینی تأکید کرد که موضع جمعیت نهضت علمای اندونزی از سال ۱۹۳۸ ثابت و بدون تغییر مانده است و این جمعیت از حاکمیت مستقل فلسطینیان حمایت می‌کند.
انتهای پیام