خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگاه غیرانقلابی بر حوزه فرهنگ سبب لجام‌گسیختگی فضای مجازی شده است

مهر | فرهنگی و هنری، دین و اندیشه، استان‌ها | دوشنبه، 02 تیر 1399 - 21:09
بوشهر - رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور با انتقاد از وضعیت لجام گسیختگی حوزه فرهنگ، خواستار یک نگاه انقلابی در این حوزه شد.
كشور،مذهبي،فرهنگي،رئيس،حمايت،اسلامي،انقلابي،تبليغات،تصميم

نوشاد نوشادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حل بسیاری از چالش‌ها و کاستی‌های موجود در سطح جامعه در گروه ارتقای شاخص‌های فرهنگی و دینی است.
وی افزود: حل لجام گسیختگی و تشتت موجود در حوزه‌های فرهنگی و به ویژه فضای مجازی ماحصل سطحی نگری و نگاه غیر انقلابی برخی مدیران و تصمیم گیران دولتی است.
رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور با تقدیر از مواضع صریح و انقلابی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در بیان مظلومیت حوزه فرهنگ کشور و حمایت از هیئت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نیاز است موضوع فرهنگ به عنوان یک اولویت کلان در رأس برنامه‌های تصمیم سازان و تصمیم گیران این عرصه قرار گیرد.
نوشادی بیان کرد: امیدواریم نطق انقلابی و بیانات ارزشمند رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در جمع وکلای مردم در خانه ملت فتح بابی در جهت خارج کردن مقوله‌های فرهنگی از محجوریت و مظلومیت فعلی و حمایت همه جانبه مادی و معنوی از فعالان فرهنگی است.
وی ادامه داد: مجموعه عظیم و گسترده هیئت‌های مذهبی کشور با حمایت قاطع از مواضع رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور آمادگی خود را برای استفاده و بهره گیری از ظرفیت گسترده هیئت‌های مذهبی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و ارتقای فرهنگی کشور اعلام می‌دارد.
رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور با تاکید بر برنامه‌های کلان هیئت‌های مذهبی در کمک به کاهش آسیب‌های اجتماعی و گره گشایی از مشکلات و آلام مردم و از جمله کمک به ازدواج آسان جوانان خواستار حمایت بیشتر حاکمیتی از هیئت‌های مذهبی کشور شد.