گشایش بازارهای جدید به روی شرکتهای دانشبنیان
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با اشاره به گشایش بازارهای جدید به روی شرکتهای دانشبنیان در دوران تحریمها گفت: در ۸ ماه اخیر بیش از ۷ هزار میلیارد تومان وام در جهت کمک و توسعه شرکتهای دانشبنیان از صندوق توسعه ملی دریافت شده است.

معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با اشاره به گشایش بازارهای جدید به روی شرکتهای دانشبنیان در دوران تحریمها گفت: در ۸ ماه اخیر بیش از ۷ هزار میلیارد تومان وام در جهت کمک و توسعه شرکتهای دانشبنیان از صندوق توسعه ملی دریافت شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از قدس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور ظهر امروز در حاشیه سفر به شهر قدس در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: از فرصت پیشآمده برای بازدید از چند شهرک صنعتی خوشحالم و با توجه حوزه مربوطه هدف بازدید از شرکتهای دانشبنیان و آگاهی از مسائل و مشکلات این شرکتها بود.
وی با اشاره به رشد روزافزون شرکتهای دانشبنیان افزود: نکته دیگر جوانانی هستند که در این مجموعهها مشغول به کار هستند و شتابدهندههای کسبوکاری که دیگر از صرف خدماتدهی IT جداشدهاند و به سمت شتابندههای حوزه تکنولوژی واردشدهاند و جوانانی که در سنین پایین در کنار تحصیل در پی ایجاد کسبوکار شخصی هستند و مجموعههایی هستند که در بخش خصوصی که از این کسبوکارها حمایت میکنند تا رونق گیرد تا بتوانند مشکلات صنعت کشور را حل کنند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور بیان داشت: برای سال آینده نیز همانند سال گذشته برنامههای مختلفی وجود دارد و در قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان بیش از ۱۴۰ نوع خدمت به شرکتهای دانشبنیان ارائه میشود و هدف از آن ایجاد یک محیط جدید کسبوکار است و این محیط نیز به نحو مطلوبی شکلگرفته و نسل جدیدی از کارآفرینان در حال شکلگیری هستند که عمدتاً از دانشگاه نشأت میگیرد.
ستاری افزود: جهتگیری اصلی دانشگاه نیز در حال تغییر است و امروز در دانشگاه پیرامون کارآفرینی و اشتغال صحبت میشود و قطعاً معاونت علمی و فناوری نیز برنامههای توسعه مفصلی در خصوص حمایت از شتابدهندههای کسبوکار دارد همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق توسعه نیز کمکهای مطلوبی میکنند و بیش از ۷ هزار میلیارد تومان وام در مدت ۸ ماهه اخیر از صندوق توسعه برای شرکتهای دانشبنیان دریافت شده است که این عدد در حال افزایش است و این نشان از افزایش قدرت این شرکتهاست.
وی با اشاره به مشکلات شرکتهای دانشبنیان با توجه به وضعیت اقتصادی کشور ادامه داد: در سال ۹۶ میزان فروش شرکتهای دانشبنیان حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان بود که امیدواریم این مبلغ امسال به میزان قابلتوجهی افزایش یابد چراکه شرکتهایی که محصولاتشان در حوزه تحریم قرار میگیرند وضعیت مناسبتری دارند و عموماً شرکتهای دولتی و نیمهدولتی به سراغ خرید این محصولات از داخل روی میآورند.
معاون علمی فناوری رئیسجمهور خاطرنشان کرد: شرکتها در بحث صادرات محصولات و واردات مواد اولیه با مشکل تأمین ارز مواجه هستند و باید بهصورت جدی در دولت پیگیری شود ولی بسیاری از شرکتها باوجود تحریم موفق به پیدا کردن بازارهای جدیدی شدهاند.
به گزارش فارس، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور پیش از ظهر امروز برای بازدید از چند شرکت دانشبنیان و دستاوردهای پژوهشی آنها در حوزه آبوخاک به شهر قدس سفرکرده بود.
انتهای پیام/ش/پ/الف40