خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوحه: قتل خاشقجی پرونده داخلی عربستان نیست

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 12 اسفند 1397 - 14:50
سخنگوی وزارت خارجه قطر تأکید کرد، کشورش تدابیر اتخاذ شده از سوی ترکیه برای تحقیقات در پرونده قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی را تأیید می‌کند.
تركيه،قطر،قتل،تحقيقات،پرونده

سخنگوی وزارت خارجه قطر تأکید کرد، کشورش تدابیر اتخاذ شده از سوی ترکیه برای تحقیقات در پرونده قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی را تأیید می‌کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، لولوة الخاطر، سخنگوی وزارت خارجه قطر در گفت‌وگو با مطبوعات ترکیه اظهار کرد: ما اقداماتی را که ترکیه برای تحقیقات در پرونده قتل خاشقجی در پیش گرفته، تأیید کرده و همه گروه‌های مربوطه را به همکاری در این تحقیقات تشویق می‌کنیم.
قطر نیز به جمع کشورهایی پیوسته که خواستار اجرای تحقیقاتی جامع در این پرونده هستند.
الخاطر افزود: با وجود این که خاشقجی یک شهروند عربستانی بود و جنایت قتل او در خاک ترکیه انجام شد، این جنایت نمی‌تواند موضوع داخلی عربستان در نظر گرفته شود.
خاشقجی دوم اکتبر گذشته در داخل ساختمان کنسولگری عربستان در شهر استانبول کشته شد و تا این لحظه جسد او کشف نشده است.
انتهای پیام