خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه سلامت الکترونیک وزارت بهداشت طراحی شد‌

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 12 اسفند 1397 - 14:47
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت با بیان اینکه برنامه سلامت الکترونیک وزارت بهداشت با عنوان برنامه 1400 طراحی شد گفت: قرار است 55 برنامه در سطح ملی انجام شود.
حوزه،دانشگاه،الكترونيك،علوم،پزشكي،برنامه،گيلان،فناوري،آمار،ا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمود تارا صبح امروز در دومین همایش استانی گرامیداشت مقام مهندس و تبیین فعالیت‌ها و دستاوردهای حوزه آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: یکی از مهمترین خاصیت اطلاعات، تغییر در وضعیت موجود است؛ باید باور اینکه با it می‌توان تمام امور را بهتر پیش برد، در مدیران تقویت شود.
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت با بیان اینکه در دنیای امروزه الکترونیک جایگزین کار فیزیکی شده است گفت: ما در وزارتخانه برنامه سلامت الکترونیک را با عنوان برنامه 1400 طراحی کردیم و قرار شد 55 برنامه در سطح ملی انجام شود؛ باور مقام ارشد سازمان در مورد چرخه نظام ارجاع، الکترونیکی کردن این سیستم بود.
وی با اشاره به اینکه راه با ارزش و بزرگی در زمینه خدمات الکترونیک حوزه سلامت طی شده است تصریح کرد: در حال حاضر پیشرفت چشمگیری در حوزه it دانشگاه علوم پزشکی گیلان رخ داده است و مسئولان دانشگاه به‌صورت سیستماتیک و هدفمند در این حوزه گام برداشتند و از همه این عزیزان قدردانی می‌کنم.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این مراسم اظهار داشت: اقدامات خوبی در حوزه آمار و فناوری ارتباطات شده است؛ پرونده الکترونیک سلامت با کمک قسمت‌های مختلف دانشگاه باید کامل شود و خوشحالم که در حال حاضر اقدامات خوبی در این زمینه رخ داده است.
متین رمضانی با بیان اینکه ما برنامه استراتژیک برای کارهایمان داریم و خوشحالم تمام اقدامات حوزه کاری ما نتیجه برنامه علوم پزشکی است گفت: بازنگری در این برنامه استراتژیک با محوریت پایش عملیاتی وزارت بهداشت، استقرار کامل نظام ارجاع الکترونیک و توسعه پرونده الکترونیک سلامت از برنامه‌های آتی ما است.
وی با اشاره به اینکه درصدد تجهیز و ارتقای دیتا سنتر خود هستیم تصریح کرد: باید چالشهای زیرساختی این حوزه را به طور مستمر پیگیری کنیم؛ از تیم وزارتخانه و تمام مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و سازمان غذا و دارو که وظایف خود را تمام و کمال انجام دادند قدردانی می‌کنم.
به گزارش تسنیم، در این مراسم از کارشناسان نمونه حوزه آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان تقدیر به عمل آمد و مراسم با اجرای موسیقی زنده توسط گروه "گیل اوخان" به پایان رسید.
انتهای پیام/