خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم بسیج امکانات برای تحقق جهش تولید

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 تیر 1399 - 13:12
ساری - نماینده ولی فقیه در مازندران خواستار بسیج دستگاه ها و امکانات برای تحقق شعار جهش تولید شد و گفت: بروز فساد مانع تحقق جهش تولید می شود.
قضائي،شعار،تحقق،جهش،توليد،حقدار

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی پیش ازظهر دوشنبه در دیدار مسئولان قضائی استان با بیان اینکه قوه قضائیه باید امانت و حق را به حقدار برساند، مملکت آباد می‌شود، افزود: تمام مشکلات ناشی از این است حق به حقدار نمی‌رسد.
وی با اینکه هرکسی باید در جای خود بنشیند، افزود: بزرگترین و معجزه و عدالت حق باید در حوزه قضائی رخ داد.
امام جمعه ساری، هوی و هوس و شهوت را آفت تحقق عدالت و حق بیان کرد و گفت: باید با احساس وظیفه با تخلفات برخورد شود.
امام جمعه ساری با اشاره به شعار جهش تولید، اظهار داشت: همه دستگاه‌ها برای تحقق این شعار باید وارد میدان شوند و نسبت به عملیاتی کردن آن اقدام کنند.
آیت الله لائینی یادآور شد: مدیریت ضعیف، سو استفاده از منابع و کمبود امکانات از جمله موانع تحقق شعار جهش تولید است که باید برطرف شود.
وی با تاکید براینکه سهم دستگاه قضائی از تحقق شعار سال باید مشخص شود، عنوان کرد: دستگاه قضائی باید سهم و نقش خود را در این زمینه مشخص و اجرا کند زیرا وجود فسادها در جامعه سبب می‌شود تا دست و پا برای جهش تولید گرفته شود، از این‌رو برخورد با فسادها بسیار مهم است.