خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزانه بیش از 30 نفردر همدان به کرونا مبتلا می‌شوند/ استفاده از ماسک در اماکن عمومی همدان اجباری است

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 02 تیر 1399 - 12:20
گروه استان‌ها_ مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: آمار ابتلا به کرونا در استان همدان رو به افزایش است و روزانه  تست بیش از 30 نفر از مردم این استان مثبت اعلام می‌شود.
استان،تاكيد،طاهري،ويروس،همدان،رعايت،تصريح،بيماري

دکتر محمد طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: از نیمه دوم خرداد ماه با افزایش تعداد موارد مثبت کووید 19 در استان مواجه هستیم و هنوز به وضعیت کنترل و ثبات این بیماری نرسیدهایم.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک را در تمام اماکن عمومی استان اجباری اعلام کردیم، تصریح کرد: اگر مردم رعایت نکنند باید به استقبال وضعیت شدیدتر این بیماری برویم.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه باید ترددهای غیرضروری و حضور در اجتماعات به حداقل برسد، ابراز کرد: پیشنهاد ممنوعیت ورود مسافران به استان را ارائه کرده‌ایم.
طاهری با تاکید بر اینکه در این روزها باید بسیار هوشیار تر از قبل باشیم، تصریح کرد: پیک بیماری در استان شروع شده و برای مقابله با آن نیازمند همکاری همه جانبه مردم و مسئولان هستیم.
وی با بیان اینکه رویکرد ویروس دچار تغییر شده و علاوه بر علائم تنفسی، با علائم گوارشی نیز ظاهر می‌شود، تاکید کرد: شست و شوی مرتب دست‌ها، پرهیز از سفرهای غیرضروری، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و توصیه‌های بهداشتی از مهم ترین راه‌های پیشگیری و مبارزه با این ویروس است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های استان نیز افزایش یافته، تصریح کرد: تخت‌های بیمارستان‌ها محدود است و اگر آمار به همین روال پیش برود با کمبود امکانات مواجه خواهیم بود.
طاهری برگزاری هرگونه مراسم ترحیم و عروسی و برپایی میهمانی‌های خانوادگی را ممنوع اعلام کرد و گفت: بسیاری از بیماران مبتلا به کرونا بر اثر حضور در این میهمانی‌ها و عدم رعایت توصیه‌های بهداشتی به این ویروس مبتلا شده‌اند.
انتهای پیام/ 743/ی