خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاسخ حجت الاسلام انصاریان به توهین‌های عبدالکریم سروش

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 02 تیر 1399 - 12:07
استاد شیخ حسین انصاریان در ویدئویی به بخشی از توهین‌های عبدالکریم سروش پاسخ داد.
روضه،سروش،خوان،انصاريان،بنده،اظهارات،سيدالشهدا،مداحان،قيامت

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به دنبال توهین‌های عبدالکریم سروش به سخنران‌ها و مداحان و ذکر نام تعدادی از آنها، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین انصاریان استاد اخلاق، مفسّر و مترجم قرآن کریم با انتشار ویدئویی به اظهارات او پاسخ داد.
سروش در اظهارات اخیر خود با موضوع خرافه گرایی، شمشیر حملاتش را به سمت هیئت‌های مذهبی چرخانده و با نام بردن چند نفر از سخنران‌ها از جمله شیخ حسین انصاریان، پناهیان و رحیم پور ازغدی، مداحان و سخنران ها را مروج خرافات در جامعه دانسته بود.
بیشتر بخوانید
حجت الاسلام انصاریان با انتشار ویدئویی در پاسخ به اظهارات سروش با بیان اینکه ایشان ابتدا با نقل خاطره‌ای بنده را متهم به تصرف و تغییر در روایات کرده‌اند، گفت : آنهایی که با منبرهای بنده آشنا هستند می‌دانند که این نسبت به بنده نارواست.
این پژوهشگر و مفسر قرآن در بخش پایانی سخنانش گفت: « آقای سروش گفتند ایشان یک روضه خوان بیش نیست.
با این جمله تعریف بزرگی از من کردند، چون من در دوره عمرم آروز داشتم روضه خوان اهل بیت مخصوصا سیدالشهدا(ع) باشم.
عاشق این عنوانم نه عناوینی مثل استاد، عالم، اندیشمند.
دعا می‌کنم که فردای قیامت پروردگار عالم مرا به عنوان یک روضه خوان سیدالشهدا(ع) قبول بفرماید.چون اگر به این عنوان قبول شوم تمام درهای رحمت الهی به رویم باز خواهد شد.
از شما عزیزان هم واقعا درخواست دارم دعا کنید که در قیامت روضه خوان محشور شوم.»
انتهای پیام/