خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات را با تلاش و ایستادگی رفع می کنیم

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 01 تیر 1399 - 17:29
بجنورد- معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی گفت: ما با تنگناهای معیشتی روبرو هستیم اما با ایستادگی بر مشکلات فائق خواهیم شد.
آمريكا،انقلاب،ايران،اسلامي،خراسان،بشر،شمالي،حقوق،حياتي،استان ...

به گزارش خبرنگار مهر ولی‌الله حیاتی صبح امروز در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی هفته افشای حقوق بشر آمریکایی خراسان شمالی که در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نظام مقدس جمهوری اسلامی تنها قدرتی بود که توانست هیمنه پوشالی ابرقدرتی مثل آمریکا را به پایین بیاورد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی ادامه داد: در دنیای امروز به رغم تمام چپاول گری‌ها، حق کشی‌ها و غارتگری‌های آمریکا اما کسی حق تو گفتن به آن را ندارد اما نظام مقدس جمهوری اسلامی توانست این قدرت پوشالی را از بین ببرد.
وی افزود: قبل از انقلاب اسلامی آمریکا قدرت مطلق منطقه بود و ایران با تمام ثروتش در دست قدرت آمریکا بود و حتی برای انتخاب نخست وزیر هم نیاز به تأیید آمریکا داشت.
حیاتی مطرح کرد: بعد از انقلاب اسلامی دست آمریکا از منابع خدادادی ایران قطع شد و از زمان بدو شکل‌گیری انقلاب آمریکا به دنبال خشکاندن ریشه‌های انقلاب با طرح‌ریزی توطئه‌های مختلف بود اما با ایستادگی و جانفشانی ملت ایران امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی در قله مجد و عظمت قرار دارد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی اشاره داشت: پیام ایستادگی ملت ایران موجب شکل‌گیری روح آزادی بخشی و مقاومت در جهان علیه استبداد آمریکا بود و آمریکا تلاش کرد نفوذ ایران در منطقه کم شود اما امروز در بیخ گوش کاخ سفید صدای الله اکبر بلند می‌شود.
وی افزود: عدم پایبندی آمریکا به حقوق بشر آمریکایی خود در توطئه‌هایش علیه ایران مشاهده می‌شود که در یک روز رئیس جمهور، نخست وزیر و ۷۲ نفر را به شهادت رساندند و باور داشتند با این اقدام شاکله انقلاب فرو می‌ریزد اما به گفته امام راحل با این اقدام ملت ایران بیدارتر شد.
حیاتی گفت: امروز ترامپ علنی ذات، باطن و خوی استکبارستیز آمریکا را آشکار کرده است و گسل‌های اجتماعی در آمریکا دیده می‌شود و مردم آمریکا از حقوق بشر این کشور به ستوه آمده‌اند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان شمالی با تاکید بر اینکه باید نقش آمریکا در ایران در دوران قبل و بعد از انقلاب برای نسل جوان امروز تشریح شود، بیان کرد: عده‌ای در اطراف کشورمان به گونه‌ای عمل کرده‌اند که به گاو شیرده آمریکا تبدیل شده‌اند و جرأت ندارند بدون نظر آمریکا اعلام نظری در مجامع عمومی داشته باشند.
وی افزود: تبیین حقوق بشر آمریکایی و مشخص کردن زوایای آن برای نسل جوان امروز که در حوادث انقلاب اسلامی حضور نداشتند یکی از ضرورت‌های اجتناب ناپذیر است.
حیاتی بیان داشت: ما با تنگناهای معیشتی روبرو هستیم اما عزت و اعتلای خود را مصادره هیچ مسئله‌ای نمی‌کنیم و با ایستادگی بر مشکلات فائق خواهیم شد.
معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی در انتها گفت: دستگاه‌های اجرایی باید برای اجرای برنامه‌های هفته افشای حقوق بشر آمریکایی اهتمام جدی داشته باشند و همچنین باید از حداکثر ظرفیت فضای مجازی بهره مند شویم.