خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محرومیت زدایی صنعتی گیلان با جدیت دنبال شود

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 01 تیر 1399 - 14:09
استاندار گیلان با تاکید بر لزوم اهتمام به محرومیت‌زدایی صنعتی در استان گفت: باید همپوشانی بیشتری برای توسعه مناطق مختلف گیلان پدید آورده و از سرمایه‌گذاران برای توسعه طرح‌های دارای زمینه افزایش تولید دعوت به‌عمل آید.
استان،گيلان،صنعتي،توسعه،تاكيد،توليد،افزايش،زارع،استاندار،ظرف ...

ایسنا/گیلان استاندار گیلان با تاکید بر لزوم اهتمام به محرومیت‌زدایی صنعتی در استان گفت: باید همپوشانی بیشتری برای توسعه مناطق مختلف گیلان پدید آورده و از سرمایه‌گذاران برای توسعه طرح‌های دارای زمینه افزایش تولید دعوت به‌عمل آید.
ارسلان زارع امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، بر لزوم استفاده بهینه از تمامی داشته ها و منابع استان تاکید و بیان کرد: باید با توزیع اعتبارات تملک دارایی و سرمایه ای در زمان مناسب و مشخص شدن سهم هر شهرستان، پروژه های عمرانی با روند مطلوبی دنبال شود.
وی مبنای توسعه استان را بر اساس قانون و اسناد بالادستی بویژه سند آمایش سرزمینی گیلان عنوان و این گفتمان را در استان مشترک و مورد توجه همه خادمان مردم از جمله نمایندگان مجلس ذکر و اضافه کرد: گیلان در محورهای مهم کشاورزی، خدمات اعم از گردشگری و بازرگانی و نیز صنعتی زمینه فعالیت، تولید و اشتغال را دارد اما در بخش های مختلف میزان توانمندی‌ها متفاوت است از این‌رو باید بکوشیم همپوشانی برای توسعه را پدید آوریم.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: یکی از برنامه هایی که در بازه زمانی میان مدت از سوی وزارت صمت به تصویب رسیده، محرومیت زدایی صنعتی ۱۲ استان از جمله استان است به همین سبب باید بر اساس محورهای تعریف شده متمرکز و فعال‌تر شد.
وی برخورداری اراضی با کاربری صنعتی را از محدودیت های استان خواند و افزود: باید از طرح‌های تولیدی موجود به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.
زارع به نتایج بررسی های انجام شده در حوزه صنایع گیلان اشاره و اضافه کرد: بررسی‌ها نشان می دهد بیش از ۶۰ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی استان از ظرفیت اسمی خود به صورت صد درصدی استفاده نمی‌کنند.
استاندار گیلان ادامه داد: تکمیل زنجیره‌های تولید، افزایش ظرفیت اسمی به ظرفیت واقعی و نیز افزایش شیفت کاری از جمله مهمترین تصمیمات در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی هستند و در واقع از کم هزینه ترین راهکارها برای محرومیت زدایی صنعتی محسوب می شوند که انتظار دارم در همه مناطق استان مورد توجه باشد.
زارع به سازمان صمت تاکید کرد که پروژه های نیمه تمام و طرح هایی که زمینه توسعه و افزایش تولید را دارند، شناسایی و از مالکان، کارآفرینان و سرمایه گذاران استان جهت تکمیل این طرح ها دعوت کند.
وی همچنین بر تعادل در مصرف و استفاده بهینه از داشته ها تاکید و خاطرنشان کرد: صرفه جویی در مصارف ازجمله منابع انرژی، یک تکلیف است و همه باید نسبت به اجرای آن اهتمام ورزند.
انتهای پیام