سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده سپیدان: آیا ارزش درختان زاگرس به اندازه یک بالگرد نیست؟

ایسنا | سیاسی | یکشنبه، 01 تیر 1399 - 13:07
نماینده مردم سپیدان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کمبود تجهیزات برای اطفای حریق درختان زاگرس گفت: آیا درختان زاگرس به اندازه یک بالگرد ارزش ندارد؟.
زاگرس،درختان،آتش،آب،سپيدان،تذكري،بالگرد

نماینده مردم سپیدان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کمبود تجهیزات برای اطفای حریق درختان زاگرس گفت: آیا درختان زاگرس به اندازه یک بالگرد ارزش ندارد؟.
به گزارش ایسنا، محسن علیزاده در تذکری در جلسه علنی صبح امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی گفت: جنگل‌های زاگرس به طور کامل سوختند و هر سال طبیعت بی نظیر زاگرس در آتش بی تدبیری می‌سوزد پس ما کی می‌خواهیم به خود بیایم?.
وی افزود: آقای کلانتری رئیس سازمان محیط زیست، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس جمهور میزهای خود را رها کنید و به دل آتش بزنید شاید گرمای سوختن درختان بلوط شما را بیدار کند.
خسارت به این درختان چند برابر بیش از یک بالگرد ارزش دارد.
ما ذخایر ژنتیکی زیادی از دست داده‌ایم و هر روز چند نفر در آتش بی خیالی آسیب می‌بیند.
علیزاده ادامه داد: برای سوختن این جنگل ها باید هر روز مرثیه خواند پس مسئولیت شما چیست؟
چرا ما یک هلیکوپتر آب پاش در زاگرس نداریم؟.
نماینده سپیدان در بخش دیگری از تذکر خود از عدم وجود آب شرب در روستاهای حوزه انتخابیه خود انتقاد کرد و در تذکری به وزیر نیرو گفت: قطع ۴ ساعته برق چاه‌های کشاورزی در اوج نیاز و مصرف آب اتفاق می‌افتد این قطعی باید به صنایع پر مصرف منتقل شود.
انتهای پیام