خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار مرکزی به کرونا مبتلا شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 01 تیر 1399 - 10:53
گروه استان‌ها- با مثبت شدن تست کرونای استاندار مرکزی، وی از ابتلا به بیماری کرونا خبر داد.
كرونا،مركزي،بيماري،ابتلا،استاندار،تسنيم،بهداشتي،گزارش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، درحالیکه در هفته‌های اخیر مسئولان استان مرکزی بررعایت پروتکل‌های بهداشتی و پرهیز از عادی‌انگاری کرونا تاکید می‌کردند استاندار مرکزی از ابتلا به کرونا خبر داد که این نشان می‌دهد این بیماری به هیچ‌وجه شوخی نداشته و وقوع آن بسیار محتمل است.
سیدعلی آقازاده در پیامی در فضای مجازی اعلام کرد: بالاخره من هم کرونایی شدم!
دیروز و امروز شنبه بدن درد و سوزش در سینه به همراه تب داشتم، تست دادم و مثبت شد.
استاندار مرکزی در ادامه افزوده است: البته در 120 روز گذشته با حجم بالای ترافیک کاری، تماس با افراد و بازدیدهای متنوعی که داشتم، پیش‌بینی ابتلا را می‌ک دم.
وی از قرنطینه ده روزه‌اش نیز داده و تصریح کرده است: حداقل ده روز قرنطینه‌ام، کرونا را جدی بگیریم.
به گزارش تسنیم، براین اساس باابتلای استاندارمرکزی به بیماری کرونا در دوهفته پیش‌رو وی در جلسات و برنامه‌ها حضور نخواهد داشت و مسئولیت پیگیری امور با معاونان وی به ویژه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خواهد بود.
ابتلای استاندارمرکزی زنگ هشدار درباره کرونا را پررنگ‌تر به‌صدا درآورد تا مردم بدانند این بیماری مدیر یا مردم عادی نمی‌شناسد و هر لحظه احتمال ابتلا وجود دارد و باید مردم بارعایت موازین بهداشتی از عادی‌انگاری وضعیت جامعه در برابر این بیماری خودداری کنند.
انتهای پیام/711/ ع