اجرای عدالت از مهمترین اقدامات گام دوم نظام اسلامی است
رییس قوه قضاییه گفت: امروز برای نظام اسلامی در گام دوم مساله اجرای عدالت از مهمترین اقداماتی است که باید صورت گیرد.

رییس قوه قضاییه گفت: امروز برای نظام اسلامی در گام دوم مساله اجرای عدالت از مهمترین اقداماتی است که باید صورت گیرد.
به گزارش ایسنا حجت الاسلام رییسی در مراسم تجدید میثاق با ارمان های امام راحل اظهار کرد: توفیقی که امروز نصیب ما بنده و همکارانم شد، زیارت حرم نورانی حضرت امام(ره) در هفته قوه قضاییه بود که لازم است یاد شهدای هفتم تیرماه بویژه شهید آیت الله دکتر بهشتی را گرامی بداریم و به روح پرفتوحشان درود میفرستیم.
وی افزود: در این ۴۰ ساله انقلاب اسلامی، دستگاه قضایی مبتنی بر فقه و حقوق اسلامی تلاش های قابل توجهی را انجام داده است ولی با آنچه که باید در اجرای عدالت فاصله دارد و این فاصله را ما باید هرچه بیشتر تلاش کنیم که کم و کمتر کنیم یعنی دستگاه قضایی بر طراز دستگاه قضایی امیرالمومنین (ع) و دستگاه قضایی مورد انتظار امام (ره)و رهبری معظم انقلاب اسلامی.
رییسی افزود: آموخته هایی که امام به همه ما دارند از مهمترین آنها اجرای عدالت است.
در ۱۴ خرداد امسال رهبری در تبیین شخصیت امام، فرمودند که امام شخصیتی تحول گرا و تحول خواه است و یکی از ابعاد تحولی امام، تحول در اجرای عدالت است.
وی تاکید کرد: امروز برای نظام اسلامی در گام دوم مساله اجرای عدالت از مهمترین اقداماتی است که باید صورت گیرد.
کارهای بسیاری شده و این کارها لازم بوده ولی کافی نبوده است.
وی افزود: وقتی می گوییم اجرای عدالت یعنی قانونگذاران در حوزه قانونگذاری قانون عادلانه تصویب کنند، یعنی مجریان در حوزه اجرا عادلانه اجرا کنند و قاضیان در حوزه قضاوت عادلانه قضاوت و داوری کنند و مردم احساس عدالت کنند یعنی احساس کنند اگر در گوشه ای از این کشور به آنها ظلمی شد و وقتی به دستگاه قضایی مراجعه می کنند به یک پدری مهربان مراجعه کنند که حتما حق آنها را باز خواهد ستاند.
این نکتهای است که نیاز به کار و تلاش جدی دارد.
ادامه دارد...